Ρώτησαν τον Μητσοτάκη στην Κοζάνη πόσο… «καψούρης» είναι (Video)

Ρώτησαν τον Μητσοτάκη στην Κοζάνη πόσο… «καψούρης» είναι (Video)

Το περιβάλλον της λίστας Πέτσα, η προστασία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα δημοσιογραφικά ερωτήματα και η φίμωση των αντιπολιτευόμενων δημοσιογράφων δεν είναι κάτι καινούριο. Το να δίνει όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερώτηση σε δημοσιογράφο για να ρωτήσει «κύριε πρόεδρε, πόσο καψούρης είστε» αποτελεί αναμφίβολα κορυφαίο σημείο πρόκλησης.

«Κύριε πρόεδρε, να αλλάξω λίγο το κλίμα εξαρχής, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο καψούρης είστε εσείς;». Αυτή την ερώτηση δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κοζάνη.

Με τις εκλογές να αναμένεται να ανακοινωθούν από ημέρα σε ημέρα, θέατρα υπό κατάληψη και τους καλλιτέχνες να διαμαρτύρονται επί δύο μήνες, τους εκπαιδευτικούς να ετοιμάζονται και τους αγρότες υπ’ ατμόν, τους συνταξιούχους να ακούν με εκνευρισμό τον νέο εμπαιγμό τους, την ακρίβεια να προελαύνει και τα market pass να είναι ακόμα στο… περίμενε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να χάρηκε για την ερώτηση παραπάνω από ότι έπρεπε.

«Επιτέλους, μία ερώτηση που ταιριάζει και στο κλίμα των ημερών! Κοιτάξτε, συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου, την οποία κάλεσα να περάσει την ημέρα των ερωτευμένων στην Δυτική Μακεδονία. Μια περιφέρεια που αγαπώ ιδιαίτερα. Νομίζω από αυτά μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας» απάντησε σαν έτοιμος από καιρό ο πρωθυπουργός.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη ανάγνωση. Όσο τα προβλήματα μαζεύονται, οι πολίτες φτάνουν σε απόγνωση και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές, έρχεται η ώρα να επιστρατευτεί και η… καψούρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter