Σάκκαρη: Άνετη πρόκριση στους «16»

Σάκκαρη: Άνετη πρόκριση στους «16»

Η Μαρία Σάκκαρη μέσα σε 68 λεπτά ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σέρβας Νίνα Στογιάνοβιτς με 2-0 σετ (6-1, 6-2) και εξασφάλισε την πρόκριση της στον τρίτο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο. Στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ελίνα Σβιτολίνα και την Άιλα Τομλιάνοβιτς.

«Τενιστικά δεν έχω κάνει κάτι φοβερό και στα δυο ματς, έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω. Αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και όταν παίζεις με ψυχή και καρδιά, ξεπερνάει ακόμα και το τενιστικό επίπεδο», δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βλέπουν, που ξυπνάνε νωρίς βασικά γιατί είναι δύσκολες οι ώρες. Θέλω να πω για ακόμα μια φορά πόσο τους αγαπώ που μας στηρίζουν, γιατί εδώ δεν είμαι σαν Μαρία Σάκκαρη, είμαι σαν Ελλάδα. Και ελπίζω να τους κάνω πολύ υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης».

Για την εμπειρία της στο Ολυμπιακό Χωριό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, είπε: «Είναι πολύ ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα, είναι πολύ ωραία. Στην αρχή ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω τα ίδια άτομα συνέχεια, αλλά μετά συνήθισα μ’ άρεσει που βλέπω όλους αυτούς τους αθλητές. Δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος, μπορεί ο άλλος να είναι ένας φοβερός αθλητής στο άθλημά του και να μην το γνωρίζεις. Γενικά περνάμε πολύ ωραία, χθες μου κάνανε και ένα πολύ ωραίο δώρο και κόψαμε και τούρτα, γενικά είναι όλα υπέροχα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter