Σε εγρήγορση θέτει την Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε εγρήγορση θέτει την Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό του, στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική του ομάδα για την μέχρι τώρα λειτουργία τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε… ότι «το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό».

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτικό Ομάδα της ΝΔ μέσω τηλεδιάσκεψης ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Έχουμε μία σειρά από εμβληματικά νομοσχέδια τα οποία πρέπει να ψηφιστούν, κάποια από αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί και πριν από τα Χριστούγεννα και είναι πολύ σημαντικό σε καμία περίπτωση να μην ανασταλεί το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης λόγω Covid» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ότι θέλει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα την κοινοβουλευτική του ομάδα: «Το έχω πει πολλές φορές, το ξαναλέω και σήμερα, προφανώς και δεν επαναπαυόμαστε. Δεν εφησυχάζουμε από τις δημοσκοπήσεις. Ξέρουμε ότι ως Κυβέρνηση έχουμε ένα απόθεμα εμπιστοσύνης της ελληνικής κοινωνίας, όμως έχουμε υποχρέωση κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να τα διορθώνουμε και να προχωράμε μπροστά».

Έδωσε οδηγίες προς τους βουλευτές του λέγοντας: «Υπάρχει επίσης και ένας ειδικός ρόλος για τους συναδέλφους βουλευτές οι οποίοι βρίσκονται σε ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές. Είτε περιοχές στις οποίες αναγκαστήκαμε να πάρουμε τα έκτακτα, πιο σκληρά μέτρα, όπως αυτά τα οποία ανακοινώθηκαν χθες για την περιοχή της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, είτε για βουλευτές οι οποίοι βρίσκονται σε περιοχές οι οποίες επλήγησαν από φυσικές καταστροφές, βλέπω τον Χριστόδουλο στη Σάμο στο σεισμό, στην Καρδίτσα, στην Εύβοια, στην Κεφαλονιά. Είναι χρέος σας όχι μόνο να παρακολουθείτε την πρόοδο των διαδικασιών και των μέτρων αποκατάστασης και στήριξης των πληγέντων, αλλά και είναι υποχρέωσή σας να “ενοχλείτε” και την κυβέρνηση, όποτε κρίνετε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις ή αστοχίες».

Θέλοντας να ικανοποιήσει τους βουλευτές του που διαμαρτύρονται για την ψυχική αλλά και πραγματική απόσταση της ηγεσίας είπε: «η δική μου πόρτα λόγω κορονοϊού μπορεί να είναι μισάνοιχτη, η οθόνη μου είναι πάντα ανοιχτή πάντως. Και ξέρετε ότι ο κάθε βουλευτής ο οποίος θέλει να με συναντήσει, θέλει να έχει επαφή μαζί μου, χωρίς καμία χρονοτριβή επιχειρώ είτε να τον βλέπω δια ζώσης είτε να συνομιλώ μαζί του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter