Σεπόλια: Εκατοντάδες οι «ύποπτες» συνομιλίες με τη 12χρονη – Έρχονται νέες συλλήψεις

Σεπόλια: Εκατοντάδες οι «ύποπτες» συνομιλίες με τη 12χρονη – Έρχονται νέες συλλήψεις

Εκατοντάδες είναι οι «ύποπτες» συνομιλίες που έχουν καταγράψει οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και τις οποίες είχε το 12χρονο κορίτσι μέσω της εφαρμογής Blindchat και με SMS από τον περασμένο Μάιο, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για περίπου 370 τέτοιες συνομιλίες.

Σε αυτές, είτε η ίδια η 12χρονη είτε ο Ηλίας Μίχος προσποιούμενος την ανήλικη, φέρονται να συνομιλούν με άνδρες οι οποίοι ήθελαν να συνευρεθούν με το θύμα.

Ανάμεσά τους έχουν εντοπιστεί και άτομα που συνάντησαν και βίασαν την 12χρονη δίνοντας χρήματα στον 53χρονο φερόμενο ως μαστροπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εστιάζει τις έρευνες της σε συγκεκριμένους υπόπτους ενώ πιθανολογείται πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέες συλλήψεις. Γίνεται δε λόγος για τουλάχιστον 10 άνδρες οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί πως βίασαν την 12χρονη και αναμένεται να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

Οι έως τώρα συλληφθέντες

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος, Γιάννης Σοφιανίδης, ένας 36χρονος, πρώην εργαζόμενος σε δημόσιο νοσοκομείο, ένας 34χρονος επιχειρηματίας, ένας 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης και η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού η οποία οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Παράλληλα, τουλάχιστον 7 άνδρες έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν πως συνομιλούσαν με την 12χρονη μέσω των social media.

Όλοι τους έχουν αφεθεί ελεύθεροι ενώ έχουν κατασχεθεί τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter