Σεπόλια: Τέσσερις οι συλλήψεις παιδοβιαστών, έρχονται νέες – Οι Αρχές «πλησιάζουν» στον «κύριο Μιχάλη»

Σεπόλια: Τέσσερις οι συλλήψεις παιδοβιαστών, έρχονται νέες – Οι Αρχές «πλησιάζουν» στον «κύριο Μιχάλη»

Μία ακόμα σύλληψη παιδοβιαστή με θύμα το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια πραγματοποίησαν χθες αργά το βράδυ οι αστυνομικές αρχές γεγονός που αποδεικνύει ότι εμπλέκονται αρκετά ακόμα άτομα στην ζοφερή αυτή υπόθεση και ότι επίκεινται πολλές ακόμα συλλήψεις, με βάση και τα στοιχεία από την επικοινωνία που είχαν άτομα με την ανήλικη αλλά και με τον Ηλία Μίχο.

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει συνολικά σε τέσσερις συλλήψεις ανδρών που κατηγορούνται ότι βίασαν το ανήλικο κορίτσι επί πληρωμή μια ή και περισσότερες φορές. Παράλληλα, πληροφορίες φέρνουν τις Αρχές κοντά στην ταυτοποίηση του «Μιχάλη», του άντρα που φέρεται να συνόδευε τη 12χρονη στα «ραντεβού» που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Ο ρόλος του θεωρείται κρίσιμος, καθώς όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, δεν αποκλείεται να αποκαλύψει και άλλα ανήλικα θύματα, πέρα από τη 12χρονη.

Τον «κύριο Μιχάλη» κατονόμασε το ανήλικο κορίτσι στην πρώτη του κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου στην Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων ως το άτομο που την συνόδευε στα οχήματα των πελατών.

Νωρίτερα το Σάββατο, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου άντρα, ενώ άλλοι δύο, ένας 36χρονος από την Αθήνα και ένας 35χρονος από το Καζακστάν -και οι δύο άνεργοι, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στενεύει ο κλοιός και για άλλους, αφού φαίνεται να έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης, μπορεί και μέσα στην ημέρα.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τους παραπάνω για την υπόθεση κρατούνται ήδη ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος, Γιάννης Σοφιαννίδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter