Σιγά που θα φύγουν οι υπονομευτές του Κασσελάκη

Σιγά που θα φύγουν οι υπονομευτές του Κασσελάκη

Σιγά που θα φύγουν. Φίλης, Σκουρλέτης, Τσακαλώτος, Βίτσας και σύσσωμη η «Ομπρέλα» αλλά και η άλλη φράξια των 6Χ6. Στο κόμμα θα μείνουν. Οι πρώτοι με υβριστικές επιθέσεις και οι δεύτεροι με μειλίχιο τρόπο θα συνεχίσουν να υποσκάπτουν την νέα ηγεσία. Κοινός παρονομαστής τους η υπονόμευση του Κασσελάκη. Τσαλαπατώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες που ανέδειξαν τον Στέφανο Πρόεδρο, τσαλαπατώντας την ίδια την Δημοκρατία που υποκριτικά επικαλούνται. Θα μείνουν τουλάχιστον μέχρι το Συνέδριο μήπως και αλλάξουν τους συσχετισμούς και απαλλαγούν από τον Κασσελάκη. Παράλληλα προετοιμάζουν το κλίμα για ίδρυση νέου κόμματος όπως οι δηλώσεις Βίτσα.

Το διαβρωτικό παιχνίδι το ξέρουν καλά. Από την εποχή του Αλέξη Τσίπρα που του έβαζαν συνεχώς τρικλοποδιές.

Σε πρώτη φάση θα πανηγυρίσουν όταν σύντομα βγουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν σημαντική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Πτώση λογική αφού με τις καθημερινές, υβριστικές πολλές φορές, επιθέσεις τους στον Πρόεδρο προωθούν συνειδητά το μπάχαλο στο κόμμα. Θα περιδιαβαίνουν τα κανάλια λέγοντας «Είδατε, με τον Κασσελάκη πέφτει το κόμμα».
Γνωριζόμαστε πολύ καλά σύντροφοι με τις «ομπρέλες». Θα κάνετε τα πάντα για την υπονόμευση της νέας ηγεσίας.

Όμως υπάρχει και ένα αλλά που δεν το υπολογίζεται καλά: Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο κόσμος αυτός που ξέρει ότι ο θόρυβος που κάνετε οφείλεται στο ότι χάνεται τα φέουδα που έχτισαν για πολύ καιρό οι φραξιονιστικοί μηχανισμοί σας. Αυτοί οι μηχανισμοί που εμπόδιζαν από καιρό τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως προσπαθούσε να τον προωθήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτός ο κόσμος θα μιλήσει πεντακάθαρα στην πορεία προς το Συνέδριο. Και θα απαιτήσει για μία ακόμα φορά ριζικότατες αλλαγές στο κόμμα μέσα από την περιθωριοποίηση των βαριδιών του. Θα απαιτήσει δηλαδή τον μοναδικό δρόμο που θα κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να εκτοξευθεί στην μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter