Σκάνδαλο Novartis: Ψευδών αναφορών συνέχεια από Οικονόμου

Τον πανικό της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου για την τροπή που πήρε η υπόθεση του σκανδάλου Novartis μετά την επιβεβαίωσή της ύπαρξής του από το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου επιβεβαιώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που επανήλθε με νέα του δήλωση παρά την κατακραυγή, στην οποία επιμένει για παραπομπή Παπαγγελόπουλου «για ωμές και ανοίκειες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη σε σειρά υποθέσεων, μέρος των οποίων αποτελεί και η υπόθεση Novartis».

Συγκεκριμένα, αντί να ανασκευάσει την πρωινή του δήλωση που αναφερόταν ψευδώς σε παραπομπή Παπαγγελόπουλου «για τους χειρισμούς του σε ό,τι αφορά τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που άδικα και σκαιά στοχοποιήθηκαν μέσω της υπόθεσης Novartis», επανήλθε με νέα δήλωση- απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στο αφήγημα της σκευωρίας.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαψεύδει στο documentonews.gr τις πληροφορίες περί παραίτησής του.

«Είναι απόλυτα αναμενόμενος ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα πράγματα τελικά είναι πολύ χειρότερα από την όποια αρχική εντύπωση» αναφέρει στη νέα του δήλωση ο Γ. Οικονόμου, υποστηρίζοντας πως «ο στενότατος συνεργάτης του κ. Τσίπρα -ο άνθρωπος στον οποίο είχε αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αρμοδιότητα τα θέματα διαφθοράς- παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για ωμές και ανοίκειες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη σε σειρά υποθέσεων, μέρος των οποίων αποτελεί και η υπόθεση Novartis».

«Για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε τη δίκη στην αίθουσα του Ειδικού Δικαστηρίου» συμπληρώνει, καταλήγοντας σε ένα υστερόγραφο, που αναφέρει «Άραγε, ο κ. Τσίπρας στηρίζει τον κ. Παπαγγελόπουλο με την ίδια θέρμη που στηρίζει τον επίσης παραπεμφθέντα σε Ειδικό Δικαστήριο κ. Ν. Παππά, ομοίως στενότατο και παλαιότατο συνεργάτη του;» καταλήγει η απάντηση του Γ. Οικονόμου στον Νάσο Ηλιόπουλο.

«Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου αποτελεί κόλαφο στη προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να εργαλειοποιήσει τη δικαιοσύνη και να μετατρέψει το σκάνδαλο Novartis σε δήθεν σκευωρία» ανέφερε νωρίτερα ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Θα ανοίξει εκ νέου ο δρόμος για την απονομή δικαιοσύνης και στο σκάνδαλο Novartis που τόσο ζημίωσε το δημόσιο συμφέρον» σημείωσε ακόμα, καθώς και πως «Η μέρα που η χώρα θα απαλλαγεί από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι μια καλή μέρα για το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Αξίζει να σημειωθεί πως αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, δημοσίευμα διαδικτυακού μέσου μετέδωσε την πληροφορία πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό «μετά τις ατυχείς δηλώσεις του» για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου. Σε επικοινωνία του documentonews.gr με τον Γ. Οικονόμου, ο ίδιος διέψευσε τις πληροφορίες αυτές, ενώ σε πρόσκληση να ανασκευάσει την πρωινή του δήλωση περί «σκευωρίας», απέφυγε να τοποθετηθεί, παραπέμποντας στην απάντηση στον Ν. Ηλιόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου: Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλος δεν διώκονται για τη Novartis

Σκάνδαλο Novartis – Μάνδρου: «Οργανωμένη παραπληροφόρηση» για να εμφανιστεί ψευδώς ότι διώκονται Παπαγγελόπουλος-Τουλουπάκη

Σκάνδαλο Novartis – Παπαγγελόπουλος: «Το βούλευμα γελοιοποιεί τους πολιτικούς απατεώνες»

Σκάνδαλο Novartis – Παπαδάκου: «Ιστορική δικαίωση της ερευνητικής δημοσιογραφίας – Η σκευωρία της σκευωρίας θα καταρρεύσει»

Σκάνδαλο Novartis-Οικονόμου: Ένας τέλειος συκοφάντης όπως και το αφεντικό του

«Μαζεύουν» τώρα τα δημοσιεύματά τους για το σκάνδαλο Novartis ΣΚΑΪ, Καθημερινή και in.gr

Σκάνδαλο Novartis: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε αθώους εν γνώσει του στη Βουλή (Video)

Σκάνδαλο Νovartis: Κόλαφος και για Νίκο Μανιαδάκη το δικαστικό βούλευμα