Σοκ στη Νέα Μάκρη: Νεκρή 19χρονη έγκυος – Συγγενείς καταγγέλλουν ότι περίμενε για ώρες ασθενοφόρο (Video)

Σοκ στη Νέα Μάκρη: Νεκρή 19χρονη έγκυος – Συγγενείς καταγγέλλουν ότι περίμενε για ώρες ασθενοφόρο  (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Σοκ προκαλεί ο θάνατος μίας 19χρονης εγκύου από τη Νέα Μάκρη που όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της περίμενε το ασθενοφόρο για ώρες, στον απόηχο του τραγικού περιστατικού στην Κω όπου η 63χρονη άφησε την τελευταία της πνοή ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού φορτηγού, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.

Δείτε επίσης: Κως: 63χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο με αγροτικό – Δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο (Video)

Στην περίπτωση της 19χρονης από τη Νέα Μάκρη, η νεαρή γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τόσο της ίδιας όσο και του μωρού της και όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της περίμεναν για ώρες το ασθενοφόρο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη παραπονέθηκε στον σύζυγό της και στους συγγενείς της για έντονους πόνους στην κοιλιά. Όμως, επειδή το ζευγάρι δεν διέθετε αυτοκίνητο και έτσι καλούσαν από το πρωί στις 08:30 το ΕΚΑΒ για να σπεύσει ασθενοφόρο και να κάνει τη διακομιδή.

Εν τέλει, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της, έφτασε στις 13:00 και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ούτε το βρέφος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter