Σούπερ Λίγκα 1: Ωρα στέψης για τον πρωταθλητή

Σούπερ Λίγκα 1: Ωρα στέψης για τον πρωταθλητή

Το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών ολοκληρώνεται σήμερα και η ΑΕΚ θέλει ένα βαθμό στον εντός έδρας αγώνα της με τον Βόλο (20.00) για να κατακτήσει το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Το… πάρτι στην Opap Arena άρχισε από το βράδυ του Σαββάτου. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ενωσης διοργάνωσαν πάρτι στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με dj’s, μπύρες και φαγητό με το κλίμα να είναι γιορτινό.

Αγωνιστικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια ανάμεσα σε ΑΕΚ και Βόλο, ανεξαρτήτως έδρας, έχει επικρατήσει ο φιλοξενούμενος. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο Β’ Γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στην πρώτη αναμέτρηση τους για τα πλέι οφ, ενώ ο Βόλος επικράτησε με 1-0 στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η ομάδα της Μαγνησίας είχε επικρατήσει και στην ακριβώς προηγούμενη αναμέτρησή τους, η οποία ήταν για το Β’ Γύρο του περσινού Πρωταθλήματος, στις 30 Ιανουαρίου 2022 με 2-1 στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά.

Η ιστορία των αναμετρήσεων τους είναι μικρή, αφού ο Βόλος διανύει μόλις την τέταρτη σεζόν του στην Super League, αλλά έχει τέσσερις νίκες σε σύνολο 12 αναμετρήσεων απέναντι στην ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΑΕΚ τρέχει ένα αήττητο στο πρωτάθλημα στην διαδικασία των πλέι οφ, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα στην διαδικασία των τριών τελευταίων χρόνων.

Στην 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη και ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι θα κατακτήσουν τον τίτλο μόνο αν ηττηθεί η ΑΕΚ και νικήσουν τον Αρη, ενώ στην Τούμπα θα κριθεί η 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter