Σούπερ Λίγκα: «Αυτοκτόνησε» ο Ολυμπιακός, 2-2 στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ

Σούπερ Λίγκα: «Αυτοκτόνησε» ο Ολυμπιακός, 2-2 στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο μέρος και με δύο γκολ του Φορτούνη προηγήθηκε 2-0 στα Γιάννινα στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Σούπερ Λίγκας αλλά παρουσιάστηκε αγνώριστος στην επανάληψη και οι Ηπειρώτες έφτασαν στην ανατροπή για το τελικό 2-2 που απομάκρυνε κι άλλο τους «ερυθρόλευκους» από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε αρχικά από δύο διακοπές. Πρώτα  στο 7ο λεπτό λόγω ρίψη καπνογόνων των οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητής Κουμπαράκη να διακόπτει για τρία λεπτά το ματς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ομως στο 15ο λεπτό κι ενώ είχαν ξεσπάσει επεισόδια οπαδών των γηπεδούχων με την Αστυνομία ο Κουμπαράκης έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά και ξανάρχισε μετά από παραινέσεις των παικτών των γηπεδούχων στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας.

Μετά τη διακοπή ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 34’ άνοιξε το σκορ με σουτ του Φορτούνη μετά από ασίστ του Αραμπί. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Φορτούνη ύστερα από 19 μήνες. Τον Μάιο του 2021 είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τους «ερυθρόλευκους» στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα του ΠΑΣ και στο 45’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Φορτούνη έκαναν το 0-2 δε΄χινοτνας να καθαρίζουν το ματς.

Όμως στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε εντελώς. Ο Ολυμπιακός βγήκε αγνώριστος στο γήπεδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΣ με τον καλύτερο τρόπο κι έφτασε στην ανατροπή του σκορ. Στο 63’ απείλησε για πρώτη φορά όταν από κόρνερ του Μορέιρα ο Λιάσος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Πασχαλάκη. Και δύο λεπτά μετά, οι Γιαννιώτες μείωσαν το σκορ με δυνατό σουτ του Παμλίδη εκτός περιοχής που δεν μπόρεσε να διώξει ο Πασχαλάκης (1-2 στο 65’).

Ο ΠΑΣ πήρε τα πάνω του βλέποντας τον Ολυμπιακό να έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωση του πίεσε ακόμη περισσότερο και δικαιώθηκε στο 76’ όταν από κόρνερ του Μορέιρα ο Λιάσος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Ο πελαγωμένος Ολυμπιακός λίγο έλειψε να δεχθεί και τρίτο τέρμα στο 83’ αλλά η προβολή του Μπάλαν έφυγε άουτ.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης «κιτρίνισε» τους Πήλιο, Ντόι, Μορέιρα, Σούλη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Παμλίδης (81’ Ροσέρο), Μορέιρα, Σταματελόπουλος (60’ Μπάλαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Βρουσάι (22’ Ανδρούτσος), Ντόι, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ (81’ Μαρσέλο), Εμβιλά, Χουάνγκ (81’ Ροντρίγκες), Μπιέλ, Φορτούνης, Χάμες (71’ Κασάμι), Ελ Αραμπί (71’ Μπακαμπού).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter