Σούπερ Λίγκα: Παλικάρι ο ΠΑΟΚ, βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά ισοφάρισε (2-2) την ΑΕΚ και κρατήθηκε στην κορυφή

Σούπερ Λίγκα: Παλικάρι ο ΠΑΟΚ, βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά ισοφάρισε (2-2) την ΑΕΚ και κρατήθηκε στην κορυφή

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 στο ντέρμπι των Δικεφάλων στην Opap Arena, αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ισοφάρισε. Το 2-2 έγινε στην εκπνοή του αγώνα και με το βαθμό της ισοπαλίας οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν στην κορυφή με 67 βαθμούς, ενώ η Ενωση παρέμεινε δεύτερη με 66. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά, αφού τρίτος είναι ο Παναθηναϊκός με 65 βαθμούς και τον ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 63.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα του και η πρώτη ευκαιρία χάθηκε από τους φιλοξενούμενους. Στο 5’, μετά από γύρισμα του Τόμας στον Κωνσταντέλια, πρόλαβε ο Βίντα κι έκοψε.

Στο 11’ ο Σιμάνσκι σέντραρε, ο Ελίασον πήρε την κεφαλιά, χωρίς να βρει στόχο.

Το σκορ άνοιξε στο 30’. Υποδειγματική αντεπίθεση από την Ενωση με τον Λιβάι να «σπάει» στον Πινέδα, αυτός κατέβασε την μπάλα, πάσαρε στον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-0. Η άμυνα του ΠΑΟΚ πιάστηκε στον ύπνο και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε πίσω από τον Λιβάι, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία.

Στο 35’ ο Ζίκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Κετζιόρα πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος. Στο 38’ η ΑΕΚ έφυγε στην αντεπίθεση, όμως το τελείωμα του Λιβάι δεν ήταν καλό.

Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Στο 49’ ο Αμραμπατ από πλάγια θέση εκτέλεσε συρτά απευθείας φάουλ και έκανε το 2-0. Ο Κοτάρσκι έγινε μερίδιο ευθύνης στο γκολ, καθώς αιφνιδιάστηκε από την πορεία που πήρε η μπάλα.

Στο 58’ ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Κετζιόρα πήρε την κεφαλιά, χωρίς να βρει και πάλι στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν το σκορ στο 62’. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε από διαγώνια θέση και τον νίκησε ο Αθανασιάδης. Στην εξέλιξη της φάσης ευνοήθηκε από τις κόντρες ο Μπάμπα, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 2-1.

Το γκολ της ισοφάρισης σημειώθηκε στο 89’. Ο Μπάμπα «σήκωσε» την μπάλα, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά και ο Οζντόεφ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (2-2).

Στο 98’ ο Φερνάντες έστρωσε στον Γιόνσον, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

Ο Γερμανός Τόμπιας Στίλερ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Βίντα, Αμραμπατ, Πόνσε, Aθανασιάδης, Μουργκ, Μεϊτέ, Οτο, Μπάμπα, Ζίβκοβιτς, Σάστρε.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (79’ Σιντιμπέ), Σιμάνσκι, Πινέδα (87’ Μάνταλος), Ελίασον, Άμραμπατ (73’ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς( 87’ Φερνάντες), Λιβάι Γκαρσία (46’ Πόνσε).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Ότο (59’ Σάστρε), Σβαμπ (66’ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Μουργκ (59’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Tόμας Μπράντον (59’ Σαμάτα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter