Σούπερ Λίγκα: Ποδαρικό με νίκη για Ολυμπιακό, 2-0 τον ΠΑΣ στο Φάληρο

Σούπερ Λίγκα: Ποδαρικό με νίκη για Ολυμπιακό, 2-0 τον ΠΑΣ στο Φάληρο
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να ανεβάσει πολλές στροφές στο παιχνίδι του,  επικράτησε στο Φάληρο εύκολα με σκορ 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 6’ είχαν δοκάρι με τον Χασάν, ενώ έχασαν ευκαιρίες με τους Ραντζέλοβιτς (4’), Σισέ (8’), Κούτρη (11’). Στο 31’ χτύπησαν με το κεφάλι οι Χασάν-Παντελάκης και ο Ελληνας αμυντικός δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Ο Παντελάκης επιχείρησε να σηκωθεί, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από τους γιατρούς του Ολυμπιακού, αλλά δεν βρήκε ισορροπία.

Στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» μπήκε το ειδικό αμάξι με το φορείο  για να μεταφερθεί ο παίκτης του ΠΑΣ εκτός γηπέδου με τον Χασάν να σπεύδει να τον φιλήσει στο κεφάλι. O Παντελάκης έκανε εξετάσεις σε νοσοκομείο, οι οποίες βγήκαν καθαρές.

Το σκορ άνοιξε στο 57’. Ο Αβιλά έβγαλε την σέντρα και ο αμαρκάριστος Βαλμπουενά με κεφαλιά νίκησε τον Πριόρ (1-0).

Ο ΠΑΣ απείλησε με τον Μπιλμπάο στο 65’, ενώ το «τρίποντο» κλείδωσε για τον Ολυμπιακό στο 74’. Ο Μασούρας τροφοδότησε τον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος με σουτ έκανε το 2-0.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ανδρούτσος (46’ Αβιλα), Σισέ, Μανωλάς (79’ Μπα), Κούτρης, Μπουχαλάκης (54’ Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά, Ντε λα Φουέντε (64’ Μασούρας), Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν (54’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (35’ Μπαγκαλιάνης), Κιάκος, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (78’ Ριένστρα), Κόντε (78’ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (61’ Τζίμας), Λώλης (61’ Παμλίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter