Σούπερ Λίγκα: Χατ τρικ ο Καρλίτος, 4-1 ο Παναθηναϊκός τον Ιωνικό

Σούπερ Λίγκα: Χατ τρικ ο Καρλίτος, 4-1 ο Παναθηναϊκός τον Ιωνικό

Ο Παναθηναϊκός με κορυφαίο τον Καρλίτος που έκανε χατ τρικ, έφτασε στο «3Χ3» στη Λεωφόρο κερδίζοντας εύκολα με 4-1 τον Ιωνικό στη Λεωφόρο για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και στην πρώτη καλή επιθετική τους ενέργεια στο 7’ ο Καρλίτος με έξοχη προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Το γκολ έδωσε αέρα στον Παναθηναϊκό που προσπάθησε για ένα δεύτερο γρήγορο γκολ όμως ο ιωνικός ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Στο 12’ από σέντρα του Αοσμαν ο Σάντσες με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Το γκολ «πάγωσε» τον παναθηναϊκό που μετά το 20’ βγήκε και πάλι μπροστά και δημιούργησε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά ο Χουτετσιώτης κρατούσε το 1-1. Τελικά στο 38’ από κάθετη πάσα του Αλεξανδρόπουλου ο Καρλίτος και πάλι, πλάσαρε κι έκανε το 2-1.

Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι ορμητικός στο γήπεδο και κατάφερε μέσα σε τέσσερα λεπτά 53’-56’ να τελειώσει το παιχνίδι. Αρχικά, από λάθος γύρισμα του Βαφέα ο Καρλίτος έκανε το 3-1 κάνοντας ταυτόχρονα χατ τρικ και λίγο αργότερα ο Κωνσταντινίδης ανέτρεψε τον Παλάσιος και ο παθών με πέναλτι έκανε το 4-1.

Μόνο αξιοσημείωτο στη συνέχεια η αποβλή του Σάντσες με 2η κίτρινη, που άφησε τον ιωνικό με 10 παίκτες…

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» και απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες τον Σάντσες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουανκάρ, Σάντσες, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος (85’ Μαουρίσιο), Βιτάλ (82’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (82’ Μπουζούκης), Παλάσιος (70’ Βιγιαφάνιες), Καρλίτος (70’ Ιωαννίδης)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Κωνσταντινίδης, Βαφέας, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ρομαό, Κάνιας (69’ Γκοτσούλιας), Άοσμαν (85’ Μύγας), Καμπράλ (69’ Μάναλης), Ματσούκας (69’ Μπάσα), Τουράμ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter