Σπίρτζης σε Θεοδωρικάκο: Ούτε την 12χρονη από τον Κολωνό δεν μπορείτε να προστατεύσετε;

Σπίρτζης σε Θεοδωρικάκο: Ούτε την 12χρονη από τον Κολωνό δεν μπορείτε να προστατεύσετε;

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη για την επίθεση με μαχαίρι στην 12χρονη που έπεσε θύμα μαστροπείας στον Κολωνό, μέσα στο σπίτι της θείας της.

Όπως σημειώνει ο Χρήστος Σπίρτζης, απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, «Αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολείστε κι εσείς και η ΕΛΑΣ, αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε στοιχειωδώς υπεύθυνα στις υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελληνική κοινωνία;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ισχύει κε Θεοδωρικάκο; Δεν μπορείτε να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι που έπεσε θύμα βιασμού και για την υπόθεση του οποίου δεσμευτήκατε τόσο εσείς όσο και ο κ. Μητσοτάκης να ρίξετε άπλετο φως;

Ούτε να δείτε εσείς ή οι υπηρεσίες σας τις απειλές του αστυνομικού – μαστροπού της Ηλιούπολης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μπορείτε;

Αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολείστε κι εσείς και η ΕΛΑΣ, αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε στοιχειωδώς υπεύθυνα στις υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελληνική κοινωνία; Στοιχειωδώς ανθρώπινα. Στοιχειωδώς, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter