Στέφανος Κασσελάκης: Στήριξη σε Δούκα για τον δεύτερο γύρο στον Δήμο της Αθήνας (Video)

Στέφανος Κασσελάκης: Στήριξη σε Δούκα για τον δεύτερο γύρο στον Δήμο της Αθήνας (Video)

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μετά την εκτίμηση αποτελέσματος από την Singular logic έδωσε στήριξη στον Χάρη Δούκα για τον δεύτερο γύρο στον Δήμο Αθηναίων στην προσπάθεια να φύγει από τη δημαρχία του πρώτου Δήμου της χώρας ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τους Ελληνες του Ισραήλ που θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και ευχαρίστησε το υπουργείο Εξωτερικών για τη συνεργασία.

Τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε ποσοστό, όπως επίσης και ο Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία. «Ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες και συγχαίρω τον Δημήτρη Κουρέτα για τον αγώνα του και θα είμαστε στο πλευρό του την επόμενη εβδομάδα», τόνισε.

«Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες υπερίσχυσαν», είπε δίνοντας μήνυμα για την επόμενη Κυριακή υπέρ του Στέλιου Αγγελούδη.

Δήλωσε ότι «ήταν τιμή μου να τον στηρίξω» για την υποψηφιότητα του Γ. Ιωακειμίδη στην Αττική και ευχαρίστησε τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον «εξαιρετικό αγώνα που έδωσε στην Αθήνα».

Μίλησε για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας τον πρώην πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα που είχε πει ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση… χθες».

«Αυτή η ανανέωση αρχίζει αύριο», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και «θα αναδείξουμε τους νέους που θέλουν να προσφέρουν στον κόσμο. Το κόμμα μας είναι ανοιχτό για όσους θέλουν να προσφέρουν».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας», τόνισε και «οι ευθύνες που αναλαμβάνω προσωπικά είναι να χτιστεί αυτή η παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας».

Σχετικά με το χυδαίο σχόλιο κυρίου Μπέου, απάντησε «δεν έχω πολλά να πω αλλά θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter