Στέφανος Κασσελάκης: Τείνω χείρα φιλίας – Θέλω μία κυβερνητική σύγχρονη Αριστερά

Στέφανος Κασσελάκης: Τείνω χείρα φιλίας – Θέλω μία κυβερνητική σύγχρονη Αριστερά

«Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας. Το έχει ανάγκη ο κόσμος» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος  Κασσελάκης μιλώντας στην κάμερα του Mega

«Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο μεγάλη έκπληξη για ανθρώπους που είναι στην πολιτική να περπατούν μέσα στον κόσμο» ανέφερε, απευθύνοντας πρόσκληση – πρόκληση στον Κ. Μητσοτάκη να περπατήσουν μαζί «σε όποια λαϊκή θέλει, όποιο πρωί θέλει, σε όποια πόλη της Ελλάδας θέλει».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε στους δρόμους της Πλάκας και είχε ολιγόλεπτες συνομιλίες με πολίτες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

 

«Θέλουμε να έχουμε παρεμβατικό κράτος για το περιβάλλον, στη στέγαση, στη φτώχεια, θέλουμε να χτίσουμε κοινωνικό κράτος πρόνοιας το οποίο να έχει δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνοντας ότι «υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μπορούμε να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Για εμένα αυτό πάει να πει σύγχρονη αριστερά. Να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στην κοινωνία και μετά τα όργανα να δουλέψουν για να παράξουν πολιτική προτάσεις νόμου».

 

Για τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης αναρωτήθηκε σχετικά με τον κώδικα δεοντολογίας και σχολίασε ότι το καταστατικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ισχύει όποτε βολεύει τον καθένα. Ο κόσμος τα βλέπει αυτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος ο οποίος αυτοαποκαλείται αριστερός είναι ενάντια στην άμεση δημοκρατία. Ουδέποτε είπα ότι τα όργανα δεν έχουν σημασία. Το αντίθετο. Πάντα τηρώ το καταστατικό» σημείωσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασίζουν το Σαββατοκύριακο για έξοδο Αχτσιόγλου και… Σία

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς τη συμμετοχή της Εφης Αχτσιόγλου η νέα συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter