Στέφανος Κασσελάκης: Tο νέο think tank για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – «Να χτίσουμε μία κοινωνία αλληλεγγύης» (Video)

Στέφανος Κασσελάκης: Tο νέο think tank για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – «Να χτίσουμε μία κοινωνία αλληλεγγύης» (Video)

Το νέο think tank του ΣΥΡΙΖΑ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τη συνδρομή της Διάνας Βουτυράκου.

«Με αυτούς τους διακεκριμένους ανθρώπους θα φτιάξουμε ένα σύγχρονο, κυβερνητικό πρόγραμμα – ασπίδα για όλες τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως επεσήμανε, τα πρόσωπα που θα αποτελούν το νέο think tank του ΣΥΡΙΖΑ θα παρέχουν πολύτιμες συμβουλές «για να χτίσουμε μαζί μια κοινωνία ισότητας, συμπερίληψης και αλληλεγγύης».

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη

Τα πρόσωπα του Think Tank

Ειρήνη Λεριού

Είναι η Επιστημονική υπεύθυνη, με εξειδίκευση σε έρευνες για την παιδική φτώχεια, του Εθνικού Παρατηρητηρίου Παιδικής Ευημερίας στην Ελλάδα, του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μέλος της Διεθνούς Κοινότητας Ποιότητας της ζωής ISQOLS, της Διεθνούς Κοινότητας Δεικτών για Παιδιά “ISCI” και της Διεθνούς Κοινοπραξίας Δεικτών της Kοινωνίας CIC.

Παναγιώτης Πεντάρης

Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικών, Θεραπευτικών και Κοινοτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Goldsmiths στο Λονδίνο. Έχει διατελέσει Επίκουρος Καθηγητής στα πανεπιστήμια του Greenwich και του Bath, ενώ έχει επιστημονική συνεργασία με το Faiths & Civil Society Unit του Goldsmiths. Συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά δίκτυα και έργα.

Ιφιγένεια Μουμτζή

Απόφοιτη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου. Ερευνήτρια της διαδικτυακής κακοποίησης. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 10 διασκέψεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συμβούλια σε όλη την Ευρώπη.

Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος

Ψυχίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάσκει στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλίας και είναι μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Έχει λάβει διακρίσεις σε επιστημονικά συνέδρια και είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στο International Psychoanalytic Studies Organization.

Δημήτρης Ζιούβας

Επίκουρος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας και μεταπτυχιακό τίτλο στο ποινικό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ. Είναι μέλος του Εργαστηρίου «Κέντρο Ποινικών Επιστημών» του Παντείου Πανεπιστημίου.

Αντώνιος Μπασούκος

Κατέχει διδακτορικό στη Φιλοσοφία και ανθρωπολογία από το Πανεπιστήμιο του Έξετερ, του Ηνωμένου Βασιλείου, με εμπειρία διδασκαλίας σε μαθήματα όπως Οικονομία της Πολιτικής και προκλήσεις της Παγκόσμιας Πολιτικής. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Φιλοσοφίας και Ανθρωπολογίας, στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ.

Διαβάστε επίσης: Συναντήσεις Κασσελάκη με ΠΟΕ – ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ

Επιτροπή Δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι είναι πρώτοι σε σταυρούς – Οι προϋποθέσεις των μελών και η λειτουργία του Οργάνου

ΣΥΡΙΖΑ: Και τώρα… ευρωεκλογές – «Όχι σε προθεσμίες και λευκές επιταγές» δηλώνουν κορυφαία στελέχη

ΣΥΡΙΖΑ: Συγκροτείται άμεσα το Εκτελεστικό Γραφείο – Ο ρόλος και τα πρόσωπα που θα το αποτελούν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter