Στη φυλακή ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία με το μαχαίρι

Στη φυλακή ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία με το μαχαίρι

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε και ο συλληφθείς στη Νέα Φιλαδέλφεια με καταγωγή από την Αλβανία που εντοπίστηκε να έχει πάνω του μαχαίρι. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι βρέθηκε για δουλειά στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κατηγορούμενος στην κατοχή του οποίου εντόπισαν οι αρχές έναν αναδιπλούμενο σουγιά αναφέρει σε υπόμνημα πως: «Είμαι ηλεκτρολόγος. Στις 7/8/2023, ήμουν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά. Τελείωσα αργά τη δουλειά. Είχα δώσει ραντεβού με την κοπέλα μου στο σταθμό ΗΣΑΠ “ΠΕΡΙΣΣΟΣ” για να συνεχίσουμε με τρένο με κατεύθυνση τον Πειραιά, με σκοπό να φτάσουμε στο Γαλάτσι. Η κοπέλα μου ήρθε για μια εβδομάδα από Άνδρο».

Ο εν λόγω κατηγορούμενους που ερευνάται για ενδεχόμενη εμπλοκή του στη δολοφονία υποστηρίζει ότι πήγε στο χώρο των επεισοδίων, μετά από τις φωνές και τις φωτοβολίδες, που είδε να εκσφενδονίζονται πέριξ του γηπέδου και ότι δεν συμμετείχε στα επεισόδια.

Δικαιολογεί επίσης το μαχαίρι που είχε ως απαραίτητο για τη δουλειά του. «Δεν είμαι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟ, είμαι απλός φίλαθλος. Πηγαίνω στο γήπεδο, με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, όποτε βρίσκω φθηνά εισιτήρια. Ζήτω να γίνει άρση απορρήτου των επικοινωνιών μου, να ελεγχθεί το κινητό μου και να μου πάρουν δείγμα DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν έχω καμία σχέση με τα όσα με κατηγορούν» αναφέρει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter