Super League: 1-1 o ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ αλλά παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου

Super League: 1-1 o ΠΑΟ  με τον ΠΑΟΚ αλλά παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς παραχώρησε ισοπαλία (1-1), ωστόσο εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια του σε ότι αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το 0-0 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Μαντσίνι στο 9’, είχαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες, αλλά τους σταμάτησε ο Κοτάρσκι που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τόμας Μπράντον που ήρθε από το πάγκο πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 60’.

Ο Μαντσίνι είχε δοκάρι στο 80’, ενώ στο 82’ αποβλήθηκε ο Σένκεφελντ.

«Ήταν δύσκολο όπως περιμέναμε. Κάναμε αλλαγές προσπαθήσαμε δεν έχω παράπονα από κανέναν. Θέλαμε τη νίκη ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε. Ξέρω πόσο προσπαθούν οι παίκτες και ότι δίνουν τους καλύτερό τους εαυτό. Δεν κερδίσαμε και κάναμε τα πράγματα δύσκολα, όμως πάλεψαν τα παιδιά μέχρι το τέλος», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον (Αγγλία)

Κόκκινη: 84’ Σένκεφελντ

Κίτρινες: Μαντσίνι, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης / Ζίβκοβιτς.

Παναθηναϊκός: (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (86’ Μάγκνουσον), Τσέριν, Μπερνάρ (74’ Κλεϊνχεϊσλερ), Μαντσίνι (86’ Παλάσιος), Ιωαννίδης, Σπόραρ (61’ Πέρεθ).

ΠΑΟΚ: (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (81’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Ντάντας (71’ Σβαμπ), Φ. Σοάρες, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (82’ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28’ Τόμας Μπράντον).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter