Super League 2: Με 30+1 ομάδες οι δύο όμιλοι – Στον Βορρά ο Ολυμπιακό Β’

Super League 2: Με 30+1 ομάδες οι δύο όμιλοι – Στον Βορρά ο Ολυμπιακό Β’

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/9) κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Super League 2 για τον καταρτισμό των δύο ομίλων της νέας σεζόν (το πρωτάθλημα αποφασίστηκε να ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου) ο Ολυμπιακός Β’ θα αγωνιστεί φέτος στον όμιλο του βορρά με Παναθηναϊκό Β’ και ΑΕΚ Β’ να παίζουν στο νότο. Του χρόνου τη θέση του Ολυμπιακού Β’ στον βορρά θα πάρει ο Παναθηναϊκός Β’, ενώ τη σεζόν 2023-24 στον βόρειο όμιλο θα παίξει η ΑΕΚ Β’.

Η κλήρωση έγινε επειδή με τα γεωγραφικά κριτήρια που ισχύουν, οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες Β’ ανήκουν στο νότο (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) και η μία στο βορά (ΠΑΟΚ) και από τη στιγμή που οι τέσσερις δεν προβιβάζονται και δεν υποβιβάζονται, θα έπρεπε να μοιραστούν ανά δύο σε κάθε όμιλο.

Παράλληλα η Λίγκα αποφάσισε μα κληθεί ο Ασπρόπυργος ως η 31η ομάδα αντί του Πανιωνίου, εφόσον φυσικά καταφέρει να εκπληρώσει τα κριτήρια που απαιτούνται. Τέλος, Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕ Καραϊσκάκης τοποθετήθηκαν στον όμιλο του νότου, ενώ η Νίκη βόλου σε εκείνον του βορρά.

Οι 30+1 ομάδες που εξασφάλισαν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ και θα συγκροτήσουν τη νέα ΣΛ 2, είναι:

ΝΟΤΟΣ: Παναθηναϊκός Β’, ΑΕΚ Β’, Λεβαδειακός, Εργοτέλης, Καλαμάτα, Ολυμπιακός Βόλου, Επισκοπή, Διαγόρας, Καλλιθέα, Αιγάλεω, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κισσαμικός/Χανιά, Αστέρας Βλαχιώτη, Κηφισιά, Ιεράπετρα, Ασπρόπυργος (;).

ΒΟΡΡΑΣ: Ολυμπιακός Β’, ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΛ, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, Βέροια, Τρίκαλα, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικός, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Αλμωπός, Θεσπρωτός, Τρίγλια,.

Οι ΠΑΕ που κατέθεσαν φάκελο στην ΕΕΑ, αλλά «κόπηκαν» είναι οι Ρόδος, Σαντορίνη, Ιάλυσος, Καβάλα, Παναχαϊκή, Ζάκυνθος, Πανιώνιος, Δόξα Δράμας.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter