Super League: Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς ΠΑΣ και ΟΦΗ (1-1)

Super League: Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς ΠΑΣ και ΟΦΗ (1-1)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ καλύτερος του ΟΦΗ, οι Κρητικοί είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντουρμισάι να πάρουν τη νίκη στο 72’ αλλά το δοκάρι έσωσε τους Γιαννιώτες και το τελικό 1-1 έφερε χαμόγελα μόνο στους φιλοξενούμενους στους «Ζωσιμάδες» σε αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Τα Γιάννινα κυριάρχησαν στο παιχνίδι και αν δεν υπήρχε ο γκολκίπερ Επασί κάτω από τα δοκάρια των κρητικών θα είχε πάρει σίγουρα το τρίποντο. Μέσω VAR ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 9’ όταν ο Εραμούσπε βρήκε χαμηλά στο πόδι τον Λάμπρου και ο Νέιρα που το εκτέλεσε έκανε το 0-1 κι ενώ ο ΠΑΣ είχε ήδη χάσει δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθεί. Τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 22’ με τον Μιλιντσεάνου και στη συνέχεια έχασαν πολλές ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα.

Ο ΟΦΗ ανέβηκε μετά το 70’ όταν κουράστηκε ο ΠΑΣ, είχε το δοκάρι με τον Ντουρμισάι αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερο.

Ο διαιτητής Αγγελάκης «κιτρίνισε» τους Μπαλογιάννη, Πασαλίδη, Γκαγιέγος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκες, Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (93′ Λιάσος), Μιλιντσεάνου (78′ Τριάδης).

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (56′ Διαμαντής, 65′ Κοροβέσης), Γιαννούλης, Νέιρα (83′ Σελίμοβιτς), Γκαγιέγος, Μπαλογιάννης (65′ Ντε Γκούζμαν), Ντουρμισάι, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν (84′ Γρίβας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter