Super League: Ο Ατρόμητος σταμάτησε τον ΠΑΟΚ (1-1)

Super League: Ο Ατρόμητος σταμάτησε τον ΠΑΟΚ (1-1)

Μπλόκο στο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ έκανε ο Ατρόμητος (1-1) πριν λίγο στο Περιστέρι για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος του αγώνα στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκε στο σκορ κι έχασε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Αρχικά απείλησε με τα πολύ καλά σουτ των Ολιβέιρα και Αουγκούστο και την προβολή του Κωνσταντέλλια στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να ξεμυτίσουν από την περιοχή τους. Όμως η υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε στο 23’ όταν από κάθετη του Κωνσταντέλλια ο Ολιβέιρα πλάσαρε για το 0-1. Η φάση εξετάστηκε από το VAR για οφσάιντ, όλα ήταν κανονικά και το γκολ μέτρησε…

Με κινητήριο μοχλό τον νεαρό Κωνσταντέλλια ο «δικέφαλος» δημιουργούσε διαρκώς κινδύνους και στο 35’ ο Σουάρες σημάδεψε το δοκάρι του Γιαννιώτη, που λίγο αργότερα έσωσε σε σουτ του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του και στο 53’ ο Ροτάριου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1. Οι γηπεδούχοι επωφελήθηκαν και από το χαλάρωμα του ΠΑΟΚ και στο 71’ έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Κουέν που είχε μπει λίγο νωρίτερα πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ροτάριου και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοτάρσκι. Το γκολ εξετάστηκε από το VAR  και τελικά κατακύρωσε το 1-1.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης «κιτρίνισε» τους Οικονομίδη, Κουλιερακη, Φρίντγιονσον, Γιαννιώτης, Τόμας, Χατζηισαίας.

Ατρομητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδης (66’ Κουέν), Φρίντγιονσον, Ροτάριου (85’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (66’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (66’ Κλωναρίδης)

Παοκ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76’ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ (84’ Ντάντας), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (84’ Μουργκ), Ολιβέιρα (76’ Τόμας)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter