Super League: Όταν σοβαρεύτηκε ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 στη Λαμία

Super League: Όταν σοβαρεύτηκε ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 στη Λαμία

Τα χρειάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά όταν σοβαρεύτηκε ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 3-0 στη Λαμία την τοπική ομάδα, στην 23η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που είχε τρία δοκάρια (ένα είχε και η Λαμία).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα, με τη Λαμία να βγάζει σπουδαίες αντεπιθέσεις στο πρώτο 5άλεπτο και μάλιστα να έχει οριζόντιο δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής, του Τζανδάρη στο 4’! Παράλληλα ο Μίτσελ έχασε τον Γκάρι Ροντρίγκες που τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να ρίξει στο ματς στο 6ο λεπτό τον Μπιέλ.

Μετά το 15’ ο Ολυμπιακός άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο αλλά στα μετόπισθεν δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. Και στο 21’ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν απίστευτη τριπλή ευκαιρία με τους γηπεδούχους να σώζουν δύο φορές πάνω στη γραμμή! Από τακουνάκι του Μπακαμπού, ο Φορτούνης βγήκε τετ α τετ με τον Γκαραβέλη, τον πλάσαρε αλλά ο Κορνέζος με τάκλινγκ πάνω στη γραμμή έδιωξε προσωρινά. Η μπάλα έφτασε στο γραμμή της μικρής περιοχής, ο Μπακαμπού σούταρε αλλά ο Κορνέζος και πάλι έδιωξε, η μπάλα πήρε ύψος ο Κανός έκανε την κεφαλιά και ο Γκαραβέλης μπλόκαρε τη μπάλα…

Οι γηπεδούχοι πάντως έδειχναν στις αντεπιθέσεις τους πολύ επικίνδυνοι και με κύριο εκφραστή των επιθετικών τους προσπαθειών τον Τσιλούλη, έβαζαν δύσκολα στην άμυνα του Ολυμπιακού

Οι Πειραιώτες ανέλαβαν για τα καλά την πρωτοβουλία και στο 35’ βολίδα του Χουάνγκ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 37’ κεφαλιά του Μπακαμπού πέρασε μόλις άουτ και στο 39’ ο πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Ρόμανιτς. Στο 40’ δυνατό σουτ του Κανός βρήκε για 2η φορά το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας και στο 44’ από προσπάθεια του Ραμόν, η μπάλα έφτασε στον Σαμασέκου που με άπιαστο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Γκαραβέλη, λυτρώνοντας τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήλεγξε το ματς  και απείλησε πρώτη φορά στο 58’ από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Μπακαμπού βγήκε μόνος του με τον Γκαραβέλη αλλά πριν προλάβει να πλασάρει τον έκοψε με εντυπωσιακή προσπάθεια ο Κορνέζος. Όμως δύο λεπτά μετά (60’) από κάθετη του Χουάνγκ ο Μπακαμπού πλάσαρε εύστοχα για το 0-2. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι στο 78’, το τρίτο για τους Πειραιώτες στο παιχνίδι.

Το σκορ έκλεισε στο 86’ με πλασέ του Πεπ Μπιέλ από έξοχη ενέργεια και ασίστ του Ελ Αραμπί.

Ο διαιτητής Κατοίκος «κιτρίνισε» τους Μαρτίνεθ, Μπιέλ, Παπασταθόπουλο, Ντε Βινσέντι.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Αμπάντα, Στάνκο (63’ Σλίβκα), Τζανδάρης (80’ Μανούσος), Τσιλούλης (74’ Καραμάνος), Μαρτίνεθ (63’ Ντε Βινσέντι), Ρόμανιτς (63’ Νούνιες).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπα, Ραμόν, Παπασταθόπουλος (64’ Ντόι), Σαμασέκου, Χουάνγκ, Γκάρι (6’ Μπιέλ), Φορτούνης (64’ Βαλμπουενά), Κανός (80’ Μασούρας), Μπακαμπού (80’ Ελ Αραμπί).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter