Συγχαρητήρια της ευρωπαϊκής Δεξιάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του

Συγχαρητήρια της ευρωπαϊκής Δεξιάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του

Με μήνυμά της στο Twitter στα ελληνικά, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα και ο επικεφαλής της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, αμφότεροι προβεβλημένα μέλη της ευρωπαϊκής Δεξιάς εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του στην πρωθυπουργία της Ελλάδας για ακόμα μια θητεία. Προσβλέπω στη συνεργασία μας για ανάπτυξη και προκοπή στην Ελλάδα και την Ευρώπη» ανέφερε η Μέτσολα.

Τα συγχαρητήριά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την νίκη του εξέφρασε και ο επικεφαλής της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.

«Ο ελληνικός λαός διάλεξε! Συγχαρητήρια Kυριάκο Μητσοτάκη, με αυτή την εξαιρετική νίκη. Η νίκη σου είναι πολύ καλά νέα για την Ελλάδα και την Ευρώπη! Είναι μια σταθερή έγκριση του προγράμματός σας για οικονομικές μεταρρυθμίσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας» ανέφερε με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Βέμπερ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter