Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την προστασία του περιβάλλοντος

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την προστασία του περιβάλλοντος
Πηγή: 902.gr

Με ένα αποφασιστικό «δεν πάει άλλο, ως εδώ» με την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και δασικό πλούτο στα κέρδη των λίγων, διαδήλωσε πλήθος κόσμου που συμμετείχε στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε το το ΠΑΜΕ και σωματεία και έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σύνταγμα.

Ανθρωποι κάθε ηλικίας συμμετείχαν συντεταγμένα κάτω από τα πανό συνδικάτων, σωματείων και οικολογικών οργανώσεων και με τα συνθήματά τους κάλεσαν σε αγώνα για μέτρα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, του περιβάλλοντος και του όποιου δασικού πλούτου έχει απομείνει.

«Δώστε λεφτά για πυροσβεστικά και όχι για αεροπλάνα πολεμικά» το σύνθημα που φώναζαν οι διαδηλωτές καταγγέλλοντας την πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να δίνει χρήματα για εξοπλισμούς και να μην χρηματοδοτεί την Πυροσβεστική, τις Δασικές Υπηρεσίες, όλες τις κρατικές υπηρεσίες που μπορούν να συμβάλουν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς ή άλλου φυσικού φαινομένου.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε ότι «είμαστε εδώ για να βροντοφωνάξουμε “Ως εδώ! Φτάνει πια!”. Δεν θα γίνουμε και δεν είμαστε απλοί θεατές, άβουλοι θεατές σε αυτό το έγκλημα που συντελείται ενάντια στην ανθρώπινη ζωή, ενάντια στον δασικό πλούτο, το περιβάλλον, το βιός των συνανθρώπων μας. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, γι’ αυτό οργανωνόμαστε, διεκδικούμε, παλεύουμε, τους ανατρέπουμε!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter