Συλλήψεις υπόπτων για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη, με «συμβόλαια» της Greek Mafia

Συλλήψεις υπόπτων για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη, με «συμβόλαια» της Greek Mafia

Σε συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη και τουΓιάννη Σκαφτούρου, του «θείου Τζο» της Greek Mafia.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συλλήψεις εκτελεστών συμβολαίων θανάτου της Greek Mafia. Σύμφωνα με το ieidiseis.gr οι δύο πρώτοι συλληφθέντες φέρονται να σχετίζονται με σκληρά κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, είναι ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Επί του παρόντος οι συλλήψεις είναι δύο, αλλά έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται και άλλοι.

Η δολοφονία Σκαφτούρου

Ο 55χρονος Γιάννης Σκαφτούρος είχε δολοφονηθεί τον Απρίλιο του 2022 με 15 σφαίρες. Οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα και τον  πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Σκαφτούρος: Τον «γάζωσαν» με πάνω από 10 σφαίρες – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από την επίθεσητραυματίστηκαν δύο συγγενείς του, μεταξύ των οποίων και η μικρή του κόρη.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος θεωρείται ότι ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της «Greek Mafia». Ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Θείος Τζο» και υπήρξε το δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου ο οποίος δολοφονήθηκε το 2018.

Η δολοφονία Ρουμπέτη

Η δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2023 στον Κορυδαλλό. Οι δράστες που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πρώτο άνδρα μέσα στο όχημα που επέβαινε, μάρκας Mercedes. Στη συνέχεια το δεύτερο θύμα το οποίο επέβαινε σε άλλο όχημα, μάρκας Smart, επιχείρησε να διαφύγει και κρύφτηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας. Ωστόσο, οι δράστες τον εντόπισαν και τον εκτέλεσαν στο σημείο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρουμπέτης εμπλεκόταν στο συμβόλαιο θανάτου Βαξεβάνη με εντολή Φουρθιώτη

Η τελευταία εκτέλεση συμβολαίων της Greek Mafia έγινε το πρωί της Κυριακής όταν με δεκάδες σφαίρες άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν τον 44χρονο Βαγγέλη Ζαμπούνη έξω από το πρατήριο καυσίμων που διατηρεί η οικογένειά του στον Νέο Κόσμο, επί της οδού Φρατζή 86.

Διαβάστε επίσης: Νέος Κόσμος: Πυροβόλησε ο Ζαμπούνης τους εκτελεστές του πριν πεθάνει; (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter