Συνάντηση Τσίπρα-Στουρνάρα την Πέμπτη για πλειστηριασμούς και κόκκινα δάνεια

Συνάντηση Τσίπρα-Στουρνάρα την Πέμπτη για πλειστηριασμούς και κόκκινα δάνεια
Φωτογραφία από συνάντηση του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα το 2015

Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα θα έχει το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη συνάντηση του κυρίου Τσίπρα με τον διοικητηή της ΤτΕ από το 2016.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθούν τα ζητήματα των πλειστηριασμών, της προστασίας της πρώτης κατοικίας, των κόκκινων δανείων ενώ θα ζητηθεί από τον Γιάννη Στουρνάρα μια πλήρης ενημέρωση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας πέραν από την κυβερνητική προπαγάνδα.

Τον Αλ. Τσίπρα θα συνοδεύσουν η τομεάρχης Οικονομικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου, ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αλέξης Χαρίτσης, ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Μιχάλης Καλογήρου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τα ζητήματα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και της ρύθμισης χρεών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter