Συνάντηση Χάρη Δούκα με Πέτρο Κόκκαλη

Συνάντηση Χάρη Δούκα με Πέτρο Κόκκαλη
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μια μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του κόμματος του με την επωνυμία “Κόσμος” (μετεξέλιξη ομώνυμης οικολογικής κίνησης), ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης θα επισκεφτεί το Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα. Θα συναντηθούν στις 10 το πρωί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Αθηνών, στην Πλατεία Κοτζιά.

Τα ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησής τους. Όμως, η συγκυρία είναι τέτοια που σε δεύτερο πλάνο υπάρχουν οι διεργασίες στην κεντρική πολιτική σκηνή για τις ευρωεκλογές αλλά και για την περίοδο μετά τις ευρωκάλπες, στο χώρο της κεντροαριστεράς και της ευρύτερης σοσιαλδημοκρατίας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας είναι καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής και Διοίκησης στη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, με ειδικό ενδιαφέρον για το περιβάλλον, που προσπαθεί να το βάλει στο επίκεντρο όλων των πολιτικών για το δήμο Αθηναίων.

Παράλληλα, ο Πέτρος Κόκκαλης με το πράσινο κόμμα που ίδρυσε φιλοδοξεί να έχει ρόλο στα πολιτικά δρώμενα. Ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης έχει ως στενούς συνεργάτες, την πρώην αντιδήμαρχο της Βιέννης Μαρία Βασιλάκου, και τον πρώην αντιδήμαρχο της Αθήνας Λευτέρης Παπαγιαννάκης, οι οποίοι αναμένεται να είναι συμπρόεδροι στον “Κόσμο”.

Διαβάστε επίσης: «Κωλοτούμπα» Σιμόπουλου για τον γάμο ομοφύλων: «Στηρίζω το νομοσχέδιο χωρίς αστερίσκους» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter