ΣΥΡΙΖΑ για σύγκρουση τρένου στη Λαμία: Ο σιδηρόδρομος έχει καταρρεύσει με ευθύνη των Μητσοτάκη και Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ για σύγκρουση τρένου στη Λαμία: Ο σιδηρόδρομος έχει καταρρεύσει με ευθύνη των Μητσοτάκη και Καραμανλή

«Ο σιδηρόδρομος έχει καταρρεύσει με ευθύνη των κυρίων Μητσοτάκη και Καραμανλή» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σχετικά με τον εκτροχιασμό τρένου τη Δευτέρα στη Φθιώτιδα, με περίπου 200 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1521, η οποία λίγο πριν τις 07:00 αναχώρησε από το Λιανοκλάδι με προορισμό την την Αθήνα, να βιώνουν πρωτοφανή ταλαιπωρία.

Ειδικότερα, σε κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Έρευνας και Τεχνολογίας και βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης επισημαίνουν:

«Ο νέος εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας, έξω από την Τιθορέα αυτή τη φορά, επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε.

Ότι ο σιδηρόδρομος έχει καταρρεύσει με ευθύνη των κυρίων Μητσοτάκη και Καραμανλή.

200 επιβάτες, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους, έγιναν σήμερα μάρτυρες αλλά και θύματα της τριετούς πολιτικής αποδιοργάνωσης και καταστροφής.

Δεν είναι οι πρώτοι. Δυστυχώς, δεν θα είναι και οι τελευταίοι.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ΟΣΕ, εκτός από μια συγγνώμη, οφείλουν και εξηγήσεις για τη νέα αστοχία στα «κλειδιά» και για το αν λειτούργησε η τηλεδιοίκηση.»

Διαβάστε επίσης: 

Λαμία: Σύγκρουση με αγελάδα, ακινητοποίηση και στη συνέχεια εκτροχιασμός για αμαξοστοιχία – Μεγάλη ταλαιπωρία για 200 επιβάτες

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter