ΣΥΡΙΖΑ: Η ανασυγκρότηση ξεκίνησε στη νομαρχιακή επιτροπή Α’ Αθήνας

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανασυγκρότηση ξεκίνησε στη νομαρχιακή επιτροπή Α’ Αθήνας

Την πρώτη, μετά τις αποχωρήσεις μελών και στελεχών, συνεδρίαση με διευρυμένη σύνθεση, πραγματοποίησε την Πέμπτη η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Α΄Αθήνας, παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη. Ο πολυχώρος Σπούτνικ γέμισε, καθώς η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και σε κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα.

Στην εισαγωγική τοποθέτησή του, ο νέος γραμματέας της ΝΕ Α΄ Αθήνας Δημήτρης Αγανίδης τόνισε ότι μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες γίνεται πράξη το πρώτο βήμα της οργανωτικής ανασυγκρότησης με την αναπλήρωση των συντονιστικών των Οργανώσεων Μελών ώστε να επαναλειτουργήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και οι 19 ΟΜ της Α’ Αθήνας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τεράστια αναντιστοιχία μεταξύ των ελάχιστων αποχωρήσεων των μελών της βάσης και των αρκετών στελεχών της Α’ Αθήνας, η οποία μαρτυρά με τον πιο εμφατικό τρόπο το χάσμα που υπήρχε μέχρι πρόσφατα μεταξύ του κοινωνικού και του κομματικού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ο βασικός εισηγητής Κώστας Ζαχαριάδης, τόνισε πως «ο κύκλος των αποχωρήσεων και της καταστροφικής εσωστρέφειας έχει κλείσει». «Προχωράμε μπροστά, είπε, επιδιώκουμε με θετικό προγραμματικό λόγο να συστηθούμε ξανά στην ελληνική κοινωνία, να την ακούσουμε και να μας ακούσει». Έθεσε στόχους την ανασυγκρότηση του κόμματος και την πολιτική, προγραμματική και εκλογική του επιστροφή σε κυβερνητική τροχιά.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν τα κομματικά μέλη στον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος απηύθυνε μήνυμα για εξωστρέφεια και φυγή προς τα εμπρός. «Η προσδοκία του κόσμου από εμάς είναι τεράστια. Σας παροτρύνω να αποφασίσουμε όλοι σήμερα εδώ ότι δεν θα ξαναμιλήσουμε για το παρελθόν, τέλος, πάμε μπροστά», είπε.

«Έχουμε ένα περήφανο κόμμα που μπόρεσε να προσφέρει στη χώρα χρηστή διοίκηση, υπερήφανη εξωτερική πολιτική και δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα. Ούτε υποκλινόμαστε σε προέδρους της Τουρκίας, ούτε αφήνουμε συμπολίτες μας στο περιθώριο. Σταματάμε την γκρίνια και την εσωστρέφεια, και θα κερδίσουμε», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: ΚΕΘΕΑ: Ηχηρή απάντηση Κασσελάκη στον «γαλάζιο» διοικητή που εμφανίστηκε απρόσκλητος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter