ΚΕΘΕΑ: Ηχηρή απάντηση Κασσελάκη στον «γαλάζιο» διοικητή που εμφανίστηκε απρόσκλητος (Video)

ΚΕΘΕΑ: Ηχηρή απάντηση Κασσελάκη στον «γαλάζιο» διοικητή που εμφανίστηκε απρόσκλητος (Video)

Επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης εμφανίστηκε ο διορισμένος από τη ΝΔ διοικητής του κέντρου Χρήστος Λιάπης, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι, με τον Στέφανο Κασσελάκη, να δηλώνει ότι δεν τον αναγνωρίζει «ούτε πρακτικά ούτε ηθικά» και τον κάλεσε να αποχωρήσει.

«Σήμερα με κάλεσαν οι εργαζόμενοι, γονείς, επιστήμονες πεδίου, να ακούσω τα πραγματικά προβλήματα» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook και προσθέτει ότι «ο Διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: “Όλα πάνε καλά”».

«Μέχρι το 2019, οι γονείς, οι θεραπευόμενοι και οι θεραπευτές εξέλεγαν το άμισθο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΘΕΑ. Ο κ. Μητσοτάκης έσπασε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και διόρισε δικό του πρόεδρο του Δ.Σ. Σήμερα με κάλεσαν οι εργαζόμενοι, γονείς, επιστήμονες πεδίου, να ακούσω τα πραγματικά προβλήματα. Ο Διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: «Όλα πάνε καλά» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σ. Κασσελάκης και σημειώνει: «Δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ. Το ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο».

«Είμαι εδώ για να σας ακούσω. Με όλη την ειλικρίνεια και την ταπεινοφροσύνη το λέω αυτό, διότι πραγματικά πιστεύω ότι ως κοινωνία είμαστε τόσο καλοί όσο ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής μας και δεν είναι δυνατόν να μην βοηθάμε τους συμπολίτες μας να είναι ισότιμοι πολίτες στην κοινωνία και να τους αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, μιλώντας με εκπροσώπους των εργαζομένων, με το επιστημονικό προσωπικό και με μέλη οικογενειών, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι απευθυνόμενοι προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσαν ότι «πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν επωφεληθεί από όλα τα προγράμματα θεραπείας και απεξάρτησης, βλέπουν με πόνο την “οικογένεια” που τους αγκάλιασε και τους έδειξε πάλι το δρόμο προς τη ζωή, να σαρώνεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία συνεχίζει το καταστροφικό έργο της στο πεδίο της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και της μείωσης της διάδοσης των ναρκωτικών».

Διαβάστε επίσης:

Μεθοδεύουν λουκέτο σε ΟΚΑΝΑ και ΚΕΘΕΑ

Ομοσπονδία Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ: Παράνομη και καταχρηστική η απειλή σε εργαζόμενους

«Μαύρο» στην ενημέρωση από τον «γαλάζιο» πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter