Σύσκεψη στο Μαξίμου για την τήρηση των μέτρων ή «Κοίτα ποιος μιλάει»

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την τήρηση των μέτρων ή «Κοίτα ποιος μιλάει»

Εννοείται πως αν έχουμε φτάσει τους 21.000 νεκρούς και τις 30.000 κρούσματα ημερησίως φταίει ο πολίτης.

Κι αυτό προσπαθεί να μας το τονίζει καθημερινά η κυβέρνηση είτε ανοίγει τα σύνορα, είτε ζητάει τα αμφιβόλου πιστότητας self test είτε μας στοιβάζει στα μέσα μεταφοράς. Εννοείται πως εμείς έχουμε την ευθύνη που το ΕΣΥ ασφικτιά.

Φταίει που διασκεδάζουμε εμείς οι πληβείοι. Εξάλλου με μουσική κολλάει, χωρίς μουσική όλα καλά!

Έτσι μαθαίνουμε πως έγινε νέα σύσκεψη σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου για την τήρηση των μέτρων από τους υπηκόους της Δυναστείας του Λουδοβίκου.

Στο μικροσκόπιο εστίαση και διασκέδαση ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Αγία Οικογένεια θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα χωρίς να τηρεί τα μέτρα, μια μάσκαν φτάνει και περισεύει (για τις φωτογραφίες). Εϊναι επίσης βέβαιο πως θα υπάρχει και κάποια ΜΕΘ να τους περιμένει εάν και εφόσον…

Θα κοιτάξουν λέει και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς για τους χειμερινούς προορισμούς όπως τα χιονοδρομικά κέντρα.

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην κατόρθωσε να ολοκληρώσει τις διακοπές του στην Ήπειρο, έπρεπε βλέπετε να επιστρέψει για την Εξόδιο Ακολουθία του αποθανόντος πρώην προέδρου, αλλά μια οργή βγάζει για όσους δεν τον άφησαν να κάνει ανέμελες διακοπές. Και αν δεν έχει τι να απαντήσει βάζει το κόμμα του να βρίζει με ανακοινώσεις!

Μπορεί να ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού στην οικογένειά του, αλλά απτόητος συνέχισε το πρόγραμμά του.

Προφανώς άφησε την μέριμνα σε άλλους και είπε να ξεσκάσει αφού το Μέγαρο Μαξίμου δεν τον κρατάει ούτε το Χειμώνα, ούτε το Καλοκαίρι.

Τι και αν απαιτεί από τους πολίτες να κάνουν ό,τι λέει! Μωυσής είναι όποτε θέλει κλείνει τη χώρα, όποτε θέλει την ανοίγει και λογαριασμό δεν δίνει ούτε στους γιατρούς. Εξάλλου τι παραπάνω ξέρουν οι γιατροί από Αυτόν! Αν η οικονομία το απαιτεί, δεν μας ενδιαφέρει η Δημόσια Υγεία. Μας ενδιαφέρει μόνον να μην το χρεωθούμε στις εκλογές…

Μπορεί επίσης να αγκαλιάζει και παιδιά, παρά το ότι ήρθε σε επαφή με κρούσμα…

Να, μερικοί του χαλάνε τις διακοπές γιατί επιμένουν να πιστεύουν πως οι δυνάστες υπόκεινται στο νόμο…

Ισότητες και κουραφέξαλα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter