Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα» (Video)

Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα» (Video)

O Τάιλερ ΜακΜπεθ, σύζυγος του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος τους με τον Στέφανο Κασσελάκη και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το σενάριο να παντρευτεί με τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι».

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star, μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και για την επαγγελματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ, ενώ τόνισε ότι θέλει να προσφέρει εθελοντικά στη χώρα μας, στον χώρο της υγείας, που γνωρίζει ως πολύπειρος νοσηλευτής.

 

Σε ερώτηση για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, που ψηφίστηκε από τη Βουλή, ο κ. Μακπέθ απάντησε: «Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς». Πρόσθεσε όμως ότι «σχετικά με την πρόοδο, με την έννοια της ισότητας» πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία.

Για τις φήμες που τους θέλουν να έχουν αγοράσει σπίτι στο Κολωνάκι, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά ότι δεν θα ήθελε να απαντήσει, αλλά στην συνέχεια ανέφερε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

«Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου… Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου», απάντησε στην ερώτηση για το πως νιώθει που ο σύντροφος του είναι πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, και συμπλήρωσε πάντως ότι «μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές».

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ, αποκάλυψε ακόμα ότι αναζητά επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, σημείωσε όμως πως μέχρι να βρει μια τέτοια «ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Παράλληλα ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς σκοπούς. Για την Ελλάδα».

Τέλος, στην ερώτηση με το τι θα γίνει στη περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές, και ποια θα είναι η συμβουλή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Πιστεύω ότι (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν “τι θα γίνει αν δεν”, είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει ένα σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα και μια πιο συγκεντρωμένη νοοτροπία – λογική για το πως έχει δημιουργηθεί το κόμμα. Πιστεύω ότι από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του».

Διαβάστε επίσης: Απόφαση CAS για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παραμένει ο μηδενισμός, οι Πειραιώτες παίρνουν πίσω ένα βαθμό

Πέφτουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ – Τα μηνύματα που έστειλε στην Κουμουνδούρου η δημοσκόπηση της MRB

Βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν στον Χάρη Δούκα

Τέμπη: Ποιον καλύπτετε κύριε Αγοραστέ για το μπάζωμα; Εσάς ή κάποιον άλλον;

Κυβέρνηση: Πέντε εκατομμύρια ευρώ για εκλογική καμπάνια με απευθείας ανάθεση

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter