Βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν στον Χάρη Δούκα

Βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν στον Χάρη Δούκα

Επεσαν πάνω στον Χάρη Δούκα σχολιαστές και τρολ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άφησαν αιχμές διάφοροι δημοσιογράφοι για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών, που γράφτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης μπροστά στη Βουλή.

Ενα συνεργείο καθαρισμού έσβησε τα ονόματα μέσα στη νύχτα και από το πρωί σήμερα βγήκαν διάφοροι λάβροι εναντίον του Δήμαρχου Αθηναίων, είτε λέγοντας ότι αυτός έδωσε την εντολή είτε κατηγορώντας τον ότι δεν έχει τον έλεγχο του Δήμου.

Οπως αποδείχθηκε αργότερα το φρουραρχείο της Βουλής ζήτησε να καθαριστεί ο χώρος επειδή έτσι συνηθίζεται αν έχουν γραφτεί συνθήματα. Βέβαια αυτά δεν ήταν συνθήματα και σε μια άλλη κοινωνία το φρουραρχείο θα είχε περισσότερες ευαισθησίες. Σε μια πολύ καλύτερη κοινωνία το φρουραρχείο δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Την τιμή του Δήμο Αθηναίων έσωσε η αντιδήμαρχος καθαριότητας, Ρωξάνη Μπέη, που είπε ότι αυτή δεν έδωσε εντολή και δεν θα έδινε, αφού συμμετείχε και η ίδια στο συλλαλητήριο για τη μνήμη των θυμάτων.

Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν άδικα τον Χάρη Δούκα. Και αν θέλουμε να το τραβήξουμε περισσότερο, ο αξιωματικός υπηρεσίας, αν είχε λιγάκι μυαλό δεν θα έσβηνε χωρίς εντολές τα ονόματα θυμάτων του μαζικού εγκλήματος, λίγο μετά το μεγάλο συλλαλητήριο και ενώ έχουν μαζευτεί πάνω από 1.000.000 υπογραφές που ζητούν δικαιοσύνη.

Ισως κάποιοι να το έστησαν έτσι ώστε να τα ρίξουν στον Δήμαρχο Αθηναίων. Και ο νοών νοείτω.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Tι απαντά ο δήμος Αθηναίων για το σβήσιμο των ονομάτων των 57 θυμάτων έξω από τη Βουλή (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Με εντολή Φρουραρχείου της Βουλής έσβησαν τα ονόματα – Τα πέρασαν για… συνθήματα

Έγκλημα Τέμπη: Φοιτητές γράφουν ξανά τα ονόματα των 57 θυμάτων έξω από τη Βουλή (Photos – Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter