Τελευταία πρόβα ενόψει Ευρωμπάσκετ για την Εθνική – Τέσσερις οι απόντες

Τελευταία πρόβα ενόψει Ευρωμπάσκετ για την Εθνική – Τέσσερις οι απόντες

Πρόβα τζενεράλε για την Εθνική μπάσκετ η αποψινή αναμέτρηση με το Βέλγιο (20:00, Νοvasports 4) ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ.

Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται το Βέλγιο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Μουντομπάσκετ και θέλει τη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παρουσίας της στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το 2023.

Η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού για το αποψινό ματς είναι αξιοσημείωτη, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΟΚ το Σάββατο, δεν είχαν μείνει παρά λίγα διαθέσιμα εισιτήρια.

Ωστόσο, δεν λείπει η ανησυχία από το «στρατόπεδο» της Εθνικής, λόγω των τραυματισμών του Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο από το παιχνίδι στο Βελιγράδι κόντρα στη Σερβία. Αμφότεροι τέθηκαν εκτός δωδεκάδας του ματς με τους Βέλγους, με τις απουσίες τους να προστίθενται δίπλα σε αυτές των Γιώργου Παπαγιάννη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τα προβλήματα τραυματισμών οδήγησαν τον Δημήτρη Ιτούδη να καλέσει στη δωδεκάδα τους Γιάννη Κουζέλογλου και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, οι οποίοι είχαν «κοπεί» την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με το Βέλγιο είναι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter