Τένις: Πέρασε ο Τζόκοβιτς, ώρα Τσιτσιπά

Τένις: Πέρασε ο Τζόκοβιτς, ώρα Τσιτσιπά

Στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν για 9η φορά στην καριέρα του πέρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κερδίζοντας τον συναρπαστικό προημιτελικό με τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ: 6-7, 6-2, 6-4, 7-6 (8-6).

O «χαλύβδινος» Τζόκοβιτς βρέθηκε σε μειονεκτική θέση στο τρίτο σετ, αλλά απάντησε με σφυροκόπημα και μετέτρεψε το 1-4 σε 6-4, αψηφώντας τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετές μέρες. Με παρόμοια αντεπίθεση κέρδισε και το τέταρτο σετ στο «τάι-μπρέικ».

Ο κορυφαίος της παγκόσμιας κατάταξης Σέρβος θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον άγνωστο Ρώσο Ασλάν Καράτσεφ (νο. 114 στον Κόσμο), ο οποίος απέκλεισε τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 2-6, 6-4, 6-1, 6-2. Μάλιστα ο Καράτσεφ ξεκίνησε την πορεία του στη Μελβούρνη από τα προκριματικά. Ο Ντιμιτρόφ, που έπαιξε τραυματίας, είχε νικήσει νωρίτερα τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει τη δική του μάχη για πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν το πρωινό της Πέμπτης, απέναντι στον Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός βρίσκεται στο νούμερο 2 του ταμπλό πίσω από τον Τζόκοβιτς, ενώ ο 22χρονος πρωταθλητής μας στο 5. Ο Ναδάλ έχει νικήσει 6 φορές τον Τσιτσιπά σε 7 αναμετρήσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter