Θάνατος δοκίμου: Τι είπαν οι γιατροί στην οικογένεια της 19χρονης – Τα πιθανά σενάρια

Θάνατος δοκίμου: Τι είπαν οι γιατροί στην οικογένεια της 19χρονης – Τα πιθανά σενάρια

Σε διαδικασία ερευνών σχετικά με τα αίτια θανάτου της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, Θ.Κ, βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού και οι γιατροί, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια.

Ο αδελφός της αδικοχαμένης νεαρής, ανέφερε σύμφωνα με το Mega, ότι την Τρίτη, την ημέρα που η δόκιμος εισήχθη σε νοσοκομείο της Ιταλίας, υπήρξε επικοινωνία των γιατρών με την οικογένειά της. Το ιατρικό προσωπικό ανέφερε ότι η 19χρονη είχε εξανθήματα στο πόδι, κόπωση στα γόνατα και ελεγχόμενο πυρετό.

Την Τετάρτη υπήρξε νέα επικοινωνία με την οικογένεια της δοκίμου, όπου αναφέρθηκε η εισαγωγή της στη ΜΕΘ και η επιδείνωση της υγείας της, ενώ μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη, η 19χρονη κατέληξε.

Οι γιατροί και οι υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού εξετάζουν κάθε πιθανό σενάριο, αναμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας που αναμένεται να γίνει σήμερα, Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, μιλούν για δηλητηρίαση, ή μόλυνση με κάποιον λοιμωξιολόγο παράγοντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλοι δύο δόκιμοι που βρίσκονταν μαζί με τη 19χρονη στο ίδιο εκπαιδευτικό ταξίδι στο πλοίο «Προμηθεύς», εμφάνισαν πυρετό περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, δίχως σοβαρότερα συμπτώματα.

Η δόκιμος από τη Λάρισα εισήχθη πέρσι στη Σχολή και στις 20 Ιουλίου απέπλευσε για το πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι με το πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς» (Α374) με πλήρωμα 140 άτομα, μαζί με το οποίο θα έπλεε και η φρεγάτα «Κανάρης» (F464). Η σχεδιασμένη πορεία των δύο πλοίων του πολεμικού ναυτικού είχε ως έναρξη τη Σαλαμίνα με πορεία προς το Μαυροβούνιο (Μπαρ), την Γαλλία (Μασσαλία), την Πορτογαλία (Λισαβόνα), την Τυνησία (Τύνιδα – Λα Γκουλέτ), την Ιταλία (Νάπολη) και τελικά πίσω στην Ελλάδα (Σούδα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter