Θεσπρωτία: Βρήκαν στο σχολικό γεύμα… σκουλήκια (Photos)

Θεσπρωτία: Βρήκαν στο σχολικό γεύμα… σκουλήκια (Photos)
Πηγή φωτό: paramythia-online.gr

Μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Γλυκής στη Θεσπρωτία ήρθε αντιμέτωπος με ένα αηδιαστικό θέαμα, όταν άνοιξε το σχολικό του γεύμα. Συγκεκριμένα, στο παρασκευασμένο φαγητό που διανεμήθηκε στους μαθητές την περασμένη Παρασκευή, υπήρχαν… σκουλήκια.

Σύμφωνα με τη μητέρα του μαθητή, οι αρμόδιες αρχές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και η Δημοτική Αρχή ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Πηγή φωτό: paramythia-online.gr

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των ισχυουσών διατάξεων, τα «Σχολικά Γεύματα» ως πρόγραμμα υπάγονται στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το γεγονός δημοσιοποίησε η μητέρα του 6χρονου μέσω της τοπικής ιστοσελίδας paramythia-online.gr, και προτίθεται να υποβάλει καταγγελία στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο Δήμαρχος Σουλίου, Ιωάννης Καραγιάννης, χαρακτηρίζει το περιστατικό ως πρωτάκουστο και εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια, καλώντας σε αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους για να αποτραπεί επανάληψη παρόμοιων περιστατικών, αλλά και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των δημοτικών σχολείων.

Το θέμα αναμένεται να εξεταστεί και από την επιτροπή παιδείας του Δήμου Σουλίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter