Θεσσαλία: Ποια σχολεία παραμένουν εκτός τηλεκπαίδευσης

Θεσσαλία: Ποια σχολεία παραμένουν εκτός τηλεκπαίδευσης

Συνεχίζουν να εξαιρούνται από τη διαδικασία τηλεκπαίδευσης τα σχολεία των Δήμων/Περιοχών Παλαμά, Φαρκαδόνας, Μεγάλων Καλυβίων, Φαλάνης, εργατικών κατοικιών Γιάννουλης, Αρμενίου και Κυψέλης, εξαιτίας της μη αποκατάστασης των πολυάριθμων καταστροφών που άφησε στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel.

H κρατική παρέμβαση στην περιοχή είναι μηδαμινή σε σχέση με την έκταση των καταστροφών και ως εκ τούτου οι μαθητές των ως άνω περιοχών συνεχίζουν να μένουν εκτός από την εκπαιδευτική διαδικασία.

Στην περιφέρεια Θεσσαλίας βρέθηκε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή όπου και συμμετείχε σε σύσκεψη με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ζιάκα.

Σημειώνεται πως η αναστολή λειτουργίας των σχολείων πήρε δεύτερη παράταση με αφορμή το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, καθώς και την απόφαση των Δήμων να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου, ύστερα από την συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σημειώνεται πως ο Υπουργός Παιδείας Κυρ. Πιερρακάκης προανήγγειλε κονδύλι 2,27 εκ. ευρώ για την άμεση αποκατάσταση ζημιών στο Παν. Θεσσαλίας και την επιστροφή των φοιτητών.

Διαβάστε σχετικά: Θεσσαλία: Εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψης καταγράφει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων

Θεσσαλία: Ο εφιάλτης με τα νεκρά ζώα που δεν μαζεύει κανείς (Video και Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter