Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για την πτώση οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος»

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για την πτώση οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος»
Φωτογραφία αρχείου

Εισαγγελική παρέμβαση για την πτώση οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ειδικευόμενου γιατρού.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Σμυρνής, έδωσε εντολή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με στόχο να διαπιστωθεί, εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη διάπραξη των αδικημάτων παραβίαση κανόνων οικοδομικής, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε κίνδυνο για ανθρώπινη ζωή και για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στους κοιτώνες του ιατρικού προσωπικού, ενώ, μάλιστα στο συγκεκριμένο τμήμα φαίνεται, πως είχαν γίνει κάποιες εργασίες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στα μισά του προηγούμενου μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα στρέφεται εναντίον των υπευθύνων της κατασκευάστριας εταιρείας, η οποία είχε αναλάβει να πραγματοποιήσει τις εργασίες αυτές. Ακόμη, ο εισαγγελέας ζητά την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, αλλά, και τα έγγραφα ανάθεσης και εκτέλεσης του συγκεκριμένου έργου.

Η έρευνα θα διεξαχθεί από πταισματοδίκη.

Διαβάστε επίσης: Γιατρός τραυματίστηκε μετά από κατάρρευση οροφής στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter