Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και σε δεύτερο μαχαίρι στον τόπο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και σε δεύτερο μαχαίρι στον τόπο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στη σκηνή του εγκλήματος στη Χαριλάου όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το επίμαχο μαχαίρι κρατούσαν τα μέλη της συμμορίας που επιτέθηκε στους τρεις φίλους. Όπως φαίνεται μετά το έγκλημα το πέταξαν ή τους έπεσε στο σημείο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Στο πρώτο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του 23χρονου συλληφθέντα, αλλά και αίμα του αδικοχαμένου Άλκη. Επιπλέον υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα “δείξουν” ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

Ο 23χρονος που έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τη δολοφονία του Άλκη το μεσημέρι της Δευτέρας αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση ενώπιων του εισαγγελέα, ωστόσο υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία εναντίον με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να του ασκήσει δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Και η ΕΥΠ στις έρευνες – «Δεν μπόρεσα να σώσω τον Άλκη» (Video)

Συνάντηση σήμερα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών με εκπρόσωπους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, κάλεσε σε συνάντηση εκπροσώπους των τριών ομάδων της πόλης ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή, με αφορμή το τραγικό περιστατικό, που είχε θύμα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (4/2) με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, και του πρόεδρου του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτη Θέου, υπό τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ενώ στη συνάντηση θα παραβρεθούν και υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter