Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Και η ΕΥΠ στις έρευνες – «Δεν μπόρεσα να σώσω τον Άλκη» (Video)

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Και η ΕΥΠ στις έρευνες – «Δεν μπόρεσα να σώσω τον Άλκη» (Video)
Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 23χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Στις έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων ατόμων που συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, μπαίνει πλέον και η ΕΥΠ, σύμφωνα με το Open. Μάλιστα, θεωρείται θέμα χρόνου το να συλληφθούν και οι άλλοι δράστες από τη στιγμή που έχουν ταυτοποιηθεί.

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν οι στιγμές που ακολούθησαν μετά τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και την παρέα του στην περιοχή της Χαριλάου και φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Voria.gr. Ο Άλκης έχανε ακατάσχετα αίμα από τη μαχαιριά στον μηρό, ενώ ο ένας από τους φίλους του, παρόλο που είχε δεχθεί επτά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, που ευτυχώς ήταν επιφανειακά, προσπαθούσε να δει εάν είναι στη ζωή ο Άλκης.

Επί τόπου, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στη Voria.gr άτομα του στενού περιβάλλοντος της παρέας του Άλκη, έφτασε ο πατέρας του Αγ. ο οποίος ενημερώθηκε για το περιστατικό και πήγε πάνω από τον γιο του ώστε να δει εάν είναι καλά. Τότε με όση δύναμη του είχε απομείνει, είπε στον πατέρα του να τον αφήσει και ότι ο Άλκης πεθαίνει. «Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω».

Σύνδεσμοι-οπλοστάσια στη Θεσσαλονίκη – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησε χθες (3/2) σε συνδέσμους οπαδών των ομάδων της Θεσσαλονίκης, η Αστυνομία ενημέρωσε ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο συλληφθέντων ηλικίας 43 και 36 ετών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, «αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, καπνογόνα, φωτοβολίδες, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες”.

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Νέα στοιχεία στα χέρια τους έχουν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης που διεξάγουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑNT1 στην κατοχή της Αστυνομίας βρίσκεται και δεύτερο βίντεο-ντοκουμέντο, Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο είναι αυτό που βοήθησε τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, που εξαπέλυσαν την άγρια επίθεση σε βάρος των νεαρών, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο βίντεο καταγράφεται πιο καθαρά η δολοφονική επίθεση κατά του άτυχου 19χρονου και της παρέας του. Το βίντεο είναι τραβηγμένο σε οριζόντια θέση και περιέχει μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες σκληρές εικόνες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter