Θεσσαλονίκη: Φραστική επίθεση στον Νορβηγό δράστη έξω από τα δικαστήρια – Θα απολογηθεί το Σάββατο (Video)

Θεσσαλονίκη: Φραστική επίθεση στον Νορβηγό δράστη έξω από τα δικαστήρια – Θα απολογηθεί το Σάββατο (Video)

Φραστική επίθεση δέχθηκε έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ο 44χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία του αστυνομικού σε μπαρ. Κατά την αναχώρηση του από το δικαστικό μέγαρο μετά την προθεσμία που έλαβε για την απολογία του, πολίτης προσέγγισε το σημείο εξυβρίζοντας τον κατηγορούμενο.

O 44χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

 

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη. Συγκεκριμένα ο 44χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας «εκ προθέσεως», παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος του 44χρονου, Θοδωρής Καραγιάννης, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το thestival.gr, πως ο εντολέας του δεν πρόθεση να σκοτώσει. Ανέφερε επίσης πως ο δράστης ενημερώθηκε από τον ίδιο το απόγευμα της Πέμπτης ότι ο αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του.

«Η βασική θέση που έχει είναι ότι δεν αμφισβητείται το γεγονός. Υπήρξε ανθρωποκτονία Αυτό που είναι προς διερεύνηση είναι ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, ενώ προς διερεύνηση είναι και η κατάσταση που ήταν, η μέθη, η ψυχική υγεία και οι ακριβείς συνθήκες που προήλθε στο μοιραίο χτύπημα», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου Νορβηγού.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 44χρονο Νορβηγό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter