«Θίασος» η Βουλή εξαιτίας Κωνσταντοπούλου – Προκάλεσε τρεις διακοπές, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο (LIVE)

«Θίασος» η Βουλή εξαιτίας Κωνσταντοπούλου – Προκάλεσε τρεις διακοπές, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο (LIVE)

Σε φαρσοκωμωδία μετέτρεψε την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έκανε λόγο για έλλειμμα ενημέρωσης από τον Κ. Τασούλα προκειμένου να δικαιολογήσει πως εξαιτίας της προκλήθηκαν τρεις διακοπές της συνεδρίασης και άλλαξε η σειρά των τοποθετήσεων των πολιτικών αρχηγών.

Η πρόεδρος του ένατου κόμματος δεν βρισκόταν στην Ολομέλεια για να πάρει τον λόγο, καθώς επιθυμούσε να μιλήσει περί τις 18:00, προκαλώντας την πρώτη διακοπή και την ανατροπή της σειράς των ομιλιών των προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Πριν εισέλθει στην Ολομέλεια, η κ. Κωνσταντοπούλου πέρασε από τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Βουλής πως αυθαίρετα αποφάσισε να «κόψει» 50 ομιλητές από τον κατάλογο για να εκκινήσει η διαδικασία του κύκλου των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και μετέπειτα των πολιτικών αρχηγών.

Τότε, καταφέρθηκε κατά κοινοβουλευτικής συντάκτριας, για την οποία είπε πως έχει έφεση να υιοθετεί ψεύδη, γεγονός που προκάλεσε την εύλογη αντίδραση συναδέλφων της. Όταν τελικά πήρε την απόφαση να μιλήσει από το βήμα της Βουλής, τη συνόδευσαν βουλεύτριες της Πλεύσης Ελευθερίας που τη βοήθησαν να εναποθέσει τα εκατοντάδες έγγραφα που μετά βίας χωρούν στο βήμα.

Διαβάστε επίσης: Αχτσιόγλου: Πήγε στη Βουλή για να κάνει «πρόταση μομφής» στον… Κασσελάκη! (Video)

Ύβρις Σκέρτσου στους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη: «Θεωρία συνωμοσίας το μπάζωμα»

Ζαχαρίας Στουρνάρας: Γαλάζιος συνδικαλιστής, διευθυντής του ΟΣΕ, ενίοτε και κομπάρσος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter