Θλιβερός Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Θυμήθηκε τους… μακεδονομάχους και κινδυλόγησε κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Θλιβερός Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Θυμήθηκε τους… μακεδονομάχους και κινδυλόγησε κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ωδή στους… μακεδονομάχους και τη γνώριμη του καταφυγή στην επιχείρηση λάσπης κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περιλάμβανε η προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

«Είμαι στη πόλη που τόσο αγαπώ. Η νίκη ανοίγει από την Θεσσαλονίκη. Σας αποκάλεσα συμπατριώτες γιατί δεν ξεχνώ ότι είμαι και απόγονος Μακεδονομάχου γιατί ο παππούς μου πολέμησε εδώ» είπε αρχικά ο απερχόμενος πρωθυπουργός μη διστάζοντας να επιδείξει τεκμήρια… απογόνου Μακεδονομάχου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο. Στην αρχή ήθελε δίπλα του τον Βαρουφάκη. Από την κυβέρνηση ηττημένων πήγε στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Και μετά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα με τον κ. Κατρούγκαλο να αποκαλύπτει αύξηση των ασφαλιστικών κρατήσεων. Έσπευσαν να τον διαγράψουν γιατί ήταν μαρτυριάρης και είπε την αλήθεια» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας «θα μείνουν μόνοι τους στο μίζερο και σκοτεινό κόσμο τους» συμπλήρωσε ο ίδιος επιστρατεύοντας και την κινδυνολογία κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο νωρίτερα πήρε σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού και βουλευτή.

Στη συνέχεια της ομιλίας του δεν παρέλειψε να καταφύγει στην γνώριμη συνταγή του εθνικισμού τονίζοντας «την αποφασιστικότητα της ΝΔ να επεκτείνει τον φράχτη στον Έβρο σε όλο το μήκος των συνόρων». «Προσθέσαμε 24 αεροσκάφη Ραφάλ στην Πολεμική Αεροπορία. Ναυπηγούνται ήδη οι φρεγάτες Bellhara. Είναι ο υπέρτατος αυτοσκοπός η εθνική μας άμυνα», συμπλήρωσε ο ίδιος συνεχίζοντας την γνώριμη τακτική της πατρηδοκαπηλείας.

Διαβάστε επίσης:

Λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω… Σαββόπουλου εκτόξευσε ο Μητσοτάκης από την Καστοριά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter