Θρίλερ στα Εξάρχεια: Εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο – Οι πρώτες εκτιμήσεις
Πηγή: Google Earth

Στην ανάσυρση του νεκρού εμβρύου από την αποχέτευση στη Σόλωνος προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας ο οποίος έδωσε εντολή να γίνει νεκροψία-νεκροτομή και να εξεταστούν μάρτυρες προκειμένου να δουν οι αρχές σε ποια γυναίκα ανήκει το μωρό από αυτές που επισκεπτόταν το χώρο, επί της οδού Σόλωνος 140, που ανήκει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το έβρυο έβγαλαν τελικά από τον υπόνομο της τουαλέτας, οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της δομής και το έβαλαν σε ένα ειδικό ψυγείο, προκειμένου το πρωί να ενημερώσουν τον ιατροδικαστή.

Φαίνεται πως η μητέρα του μωρού, που πήγαινε στον Οργανισμό, το γέννησε στην τουαλέτα και έφυγε χωρίς να αναφέρει το παραμικρό.

Οι αρχές σημειώνουν  επίσης, πως κάποια γυναίκα το γέννησε στις τουαλέτες και το άφησε στην λεκάνη. Ο υπάλληλος με την μικρό κάμερα το εντόπισε, το έβγαλαν και στη συνέχεια το τοποθέτησαν σε ψυγείο.

Υπενθυμίζεται ότι ολα ξεκίνησαν από τον εργαζόμενο σε εταιρεία αποφράξεων, ο οποίος είδε μέσω κάμερας στην αποχέτευση κάτι που παρέπεμπε σε νεκρό βρέφος και ειδοποίησε την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να κέρδιζα τις εκλογές με 90% – Δεν υπάρχει ζήτημα αμφισβήτησης

Αποκάλυψη: Χάθηκαν κρίσιμα έγγραφα από δικογραφία στα υπόγεια της Ευελπίδων – Οι σακούλες με τα τιμολόγια

ΠΑΣΟΚ: Παραλήρημα μίσους αρχιμανδρίτη στην Ηλιούπολη κατά Παύλου Χρηστίδη

Ναβάλνι: Δολοφονήθηκε λίγο πριν γίνει ανταλλαγή κρατουμένων – Τι αποκαλύπτει συνεργάτης του

Κόρινθος: Τον viral… πατήρ Κλεομένη έδειξε ο παλαιοχριστιανός για πατέρα του εγγονού του – Τι κατέθεσε

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter