Το ειρωνικό σχόλιο του Πούτιν για το ουκρανικό: Τι ώρα είπαμε θα γινόταν η εισβολή;

Το ειρωνικό σχόλιο του Πούτιν για το ουκρανικό: Τι ώρα είπαμε θα γινόταν η εισβολή;

Την στιγμή που ορισμένα ρωσικά στρατεύματα που είχαν αναπτυχθεί κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία έχουν αρχίσει να επιστρέφουν, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δε χάνει την ευκαιρία να ειρωνευτεί όλους εκείνους που μιλούσαν για ρωσική εισβολή τις επόμενες ώρες στην Ουκρανία. 

Σύμφωνα με το Reuters, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, ειρωνευόμενος τις ημερομηνίες που αναδεικνύονταν από τη Δύση για την εισβολή, διερωτήθηκε «τι ώρα θα έπρεπε να αρχίσει ο πόλεμος;»;

Tο Κρεμλίνο ισχυρίζεται ότι είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής πως οι ρωσικές δυνάμεις θα αποσύρονταν σταδιακά από τις θέσεις τους, όταν θα ολοκληρώνονταν οι ασκήσεις. H Μόσχα ισχυρίζεται ότι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει τώρα.

Χθες, Δευτέρα, σε διάγγελμά του, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι επικαλέστηκε πληροφορίες, βάσει των οποίων σχεδιάζεται ρωσική επίθεση σε βάρος της Ουκρανίας την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου. «Μας είπαν ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η μέρα της επίθεσης. Εμείς θα την μετατρέψουμε σε μέρα ενότητας» είπε ο Ουκρανός πρόεδρος στο διάγγελμά του, καλώντας τους Ουκρανούς να υψώσουν την ουκρανική σημαία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter