Το ΕΣΥ των «προνομιούχων» και του παρία…

Το ΕΣΥ των «προνομιούχων» και του παρία…

Η αλήθεια είναι πως ο Άδωνης Γεωργιάδης πρέπει να πάρει τα εύσημα του πλέον ελισσόμενου πολιτικού αφού έφτασε στο σημείο να μας πλασάρει το Εθνικό Σύστημα Υγείας όπου θα πληρώνουν επιπλέον όσοι μπορούν για να έχουν καλύτερη περίθαλψη και να βγαίνουν από την αναμονή!

Δημιουργώντας έτσι δύο ακόμα «κατηγορίες» πολιτών: εκείνων των προνομιούχων σε αντίθεση με τους παρίες. Επιβραβεύουν με απλά λόγια όσους έχουν και αφήνουν τους υπόλοιπους στη μοίρα τους… και στην αναμονή τους.

Υιοθετεί στην ουσία το «φακελάκι» αλλά αυτή τη φορά θα φορολογείται! Ίσως και κλείνοντας το μάτι προς τους γιατρούς.

Βέβαια πάνε στο βρόντο τα ίσα δικαιώματα –εδώ και πολύ καιρό! Όσοι μπορούν θα βγαίνουν από τις λίστες των χειρουργείων και θα παίρνουν προτεραιότητα για τα «απογευματινά χειρουργεία» πληρώνοντας από 300 έως 2.000 ευρώ… μόνον! Εις βάρος βέβαια όσων δεν έχουν… που θα ξεροσταλιάζουν στη λίστα.

Λογικό ακούγεται από μια ταξική κυβέρνηση που δεν ενδιαφέρεται για ίσα δικαιώματα.

Βέβαια όλα αυτά που υπόσχεται ο Άδωνης Γεωργιάδης θα γίνουν αν υπάρχει προσωπικό στα Νοσοκομεία για να στηρίξει και τα χειρουργεία αυτά και δεν μειωθούν τα πρωινά.

Έτσι λοιπόν επίσης υποτίθεται πως αφού ορισμένοι θα πάρουν προτεραιότητα θα ελαφρύνει την πρωινή αναμονή. Υποτίθεται…

Γιατί με το υπάρχον προσωπικό μάλλον είναι αδύνατον να πολλαπλασιαστούν τα χειρουργεία και να επιβαρυνθούν με επιπλέον χειρουργεία οι ίδιοι γιατροί και το ίδιο το νοσηλευτικό προσωπικό.

Αλλά ο κ. υπουργός μας είπε πως θα χρειαζόταν ένα… δεύτερο ΕΝΦΙΑ για να καλύψει τυχόν αυξήσεις σε μισθούς γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Εύκολα θα σχολίαζε κανείς πως η χώρα μπορεί να πληρώνει ιερείς και αστυνόμους, να υπόσχεται θεόρατα ποσά σε εξοπλισμούς, να σπαταλάει δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις αλλά να μην βρίσκει χρήματα για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Εξάλλου σιγά που θα ενδιαφερθούν για την υγεία του λαού.

Για την επικοινωνία μόνον ενδιαφέρονται.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ιδιωτικοποιεί το ΕΣΥ με τα «απογευματινά χειρουργεία» – Από 300€ έως 2.000€ το κόστος!

ΣΥΡΙΖΑ: Καταιγιστικές εξελίξεις – Συνεδρίαση της Κ.Ε. πριν το Συνέδριο ζητούν μέλη της Π.Γ.

Αγρότες: Κατεβαίνουν στην Αθήνα απαντώντας στα «ψίχουλα» Μητσοτάκη – Καθ΄ οδόν τα πρώτα τρακτέρ (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter