Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής ζητούν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας – Δεν αναβάλλεται το Συνέδριο

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής ζητούν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας – Δεν αναβάλλεται το Συνέδριο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την Πολιτική Γραμματεία να συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Κάποια μέλη τoυ Οργάνου ζήτησαν την σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής την Τετάρτη, παραμονή της έναρξης του συνεδρίου. Μένει να δούμε αν θα υπερψηφιστεί τελικά η πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει πέσει στο τραπέζι θέμα πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έστειλε επιστολή στο κομματικό Όργανο.

Για να γίνει μομφή στον πρόεδρο του κόμματος απαιτείται το 50%+1 της Κεντρικής Επιτροπής. Αν περάσει μια τέτοια πρόταση τότε συγκαλείται έκτακτο Συνέδριο.

Επίσης, δεν τίθεται θέμα -μέχρι στιγμής- για αναβολή του Συνεδρίου.

Η επιστολή Κασσελάκη

«Γιατί δεν ζητήθηκε ποτέ να συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία για τους αγρότες και για τους φοιτητές που είναι στους δρόμους, για τα φάρμακα που θα πληρώνουν όλοι οι πολίτες από την τσέπη τους με τις ανάλγητες αποφάσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, για το σχέδιο νόμου του κ. Φλωρίδη που γυρίζει το ποινικό μας σύστημα εβδομήντα χρόνια πίσω, για την καμπάνια της ακρίβειας που δεν ξεκίνησε ακόμη, για την καμπάνια της στέγασης κι ένα σωρό ακόμη προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία, την οποία αγνοεί επιδεικτικά η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη;» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, τονίζει ότι τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου δεν θα δημοσιοποιηθούν. «Θα είναι όμως χρήσιμο εργαλείο και για τα Όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και για εμένα, στις αποφάσεις μας» τονίζει μεταξύ άλλων…

Διαβάστε επίσης: Επιστολή Κασσελάκη στην ΠΓ με αιχμές: «Δεν έγινε συνεδρίαση για τα σημαντικά προβλήματα και γίνεται για το ερωτηματολόγιο;»

Χωρίς τον Στέφανο Κασσελάκη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο το ερωτηματολόγιο

Συνεδριάζει το πρωί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο το ερωτηματολόγιο

Κασιμάτη υπέρ Κασσελάκη: «Το κόμμα ανήκει πρώτα στα μέλη όχι στη συλλογική ηγεσία»

Μήνυμα Κασσελάκη από το Λονδίνο: «Η φωνή των μελών είναι πάνω από τη δική μου»

Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το Συνέδριο – Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter