Το… ΛΑΟΣ επιτίθεται στον Κασσελάκη: Το βιτριολικό σχόλιο Πλεύρη κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Το… ΛΑΟΣ επιτίθεται στον Κασσελάκη: Το βιτριολικό σχόλιο Πλεύρη κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Χέρι – χέρι» Μάκης Βορίδης και Θάνος Πλεύρης επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη επειδή τόλμησε να παραβρεθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για να ακούσει την τοποθέτηση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου.

Αρχικά, το πρώην πολιτικό παραπαίδι του Γιώργου Καρατζαφέρη και νυν αντ΄ αυτού του πρωθυπουργού χαρακτήρισε υποτιμητικά «Φαμελλάκη» στην Ολομέλεια τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας αντιδράσεις στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ελπίζω η πρώτη παρουσία του… κ. Φαμελλάκη στη Βουλή με την ιδιότητα του ακροατή να μην ήταν απογοητευτική» είπε δηκτικά ο κ. Βορίδης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Σ. Φάμελλου, ενώ μετά τις αντιδράσεις ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για λεκτικό ολίσθημα.

Διαβάστε σχετικά: Αθλιότητα Βορίδη στη Βουλή: Αποκάλεσε «Φαμελλάκη» τον Στέφανο Κασσελάκη

Παράλληλα, την ώρα που κατέβαινε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα, ο έτερος συνδαιτυμόνας του Καρατζαφέρη, Θ. Πλεύρης, διατύπωσε το εξής δηλητηριώδες σχόλιο κατά του κ. Κασσελάκη: «Πρώτη φορά βλέπουμε πρόεδρο – χειροκροτητή».

Ίσως, μπερδεύτηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συνήθιζε να χρησιμοποιεί ως κοινοβουλευτικό μπόντιγκαρντ τον Μ. Βορίδη ακόμα και σε συνεδριάσεις που ο ίδιος ήταν «παρών» στην Ολομέλεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter